Gå til hoved-indhold
Efter at 15M-båden Hispania krydsede mållinjen i Illes Balears Classics Regatta på Mallorca røg et besætningsmedlem overbord. Et uheld, som blev fanget af fotograf Fernandez Luis og nu er en del af årets konkurrence. Foto: Fernandez LuisKort Nyt
Efter at 15M-båden Hispania krydsede mållinjen i Illes Balears Classics Regatta på Mallorca røg et besætningsmedlem overbord. Et uheld, som blev fanget af fotograf Fernandez Luis og nu er en del af årets konkurrence. Foto: Fernandez Luis

Årets sejlsportsfoto skal findes - afgiv din stemme her

80 flotte billeder er igen med i kapløbet om at vinde de tre priser for årets bedste sejlsportsfoto. Både jolle- og kølbådssejlere er foreviget af fotograferne.

Af Sara Sulkjær |

At 2018 har været et aktivt sejlsportsår hersker der ingen tvivl om, når de 80 udvalgte billeder, der er med i konkurrence om at blive kåret til årets bedste sejlsportsfoto, nærstuderes. 

Særligt Jorden rundt-sejladsen Volvo Ocean Race har fået fotograferne til at knipse løs, men også i kølvandet på sommerens VM i Aarhus følger en række flotte fotos. 

109 indsendte billeder  

I alt 109 billeder taget af fotografer fra 25 nationer har fundet vej til konkurrencen, hvoraf de 80 bedste er gået videre til selve afstemningen.

Her uddeles hovedprisen af en international jury bestående af professionelle fotografer som Jesus Renedo samt fremtrædende personer i sejlsportsmiljøet. 

Publikum vil ligeledes kunne pege på deres favorit i den såkaldte 'Public Prize', hvor fotografen med flest opnåede stemmer vil modtage prisen.

Delegerede finder den sidste vinder

Allerede den 23. oktober løftes sløret for årets vindere. Traditionen tro sker det på Yacht Racing Forum, der i år afholdes i franske Lorient.  

Her vil vinderen af den sidste pris, 'Yacht Racing Forum Award', ligeledes findes. Blandt 20 udvalgte billeder vil de 350 delegerede stemme på deres favorit til prisen.

Se de 80 fotos og afgiv din stemme her

content-loader
content-loader
content-loader