Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Prestige 750 bygges i Italien.

Fransk kæmpebåd Prestige 750 udstilles på Ishøjs flydende

Luksusbåd bliver vist frem på Ishøj Flydende bådudstilling fra 31. august. Båden er solgt til en dansker. Båden er bygget på værft i Monfalcone i Italien.

Af Troels Lykke |

En af de 10 største motoryachts i Danmark er netop blevet handlet af Tempo Bådsalg i Ishøj Havn, nemlig den store 75 fods franske Prestige 750

Med sine 2 x 1200 hk motorer sejler en cruisingfart på 24 knob og kan nå en topfart på 28 knob. Motoryachten blev solgt med alt tænkeligt udstyr.

Det fortæller Stewart MoelikerTwigg fra Tempo Bådsalg i Ishøj til bådpressen.

Prestige 750, der er 22,5 meter lang, er designet af Garroni Design, J&J Design og JP Concepts og bliver bygget på det berømte eksklusive Monte Carlo værft i Monfalcone i Italien. 

Bådens flybridge er i særklasse med en fast bimini i glasfiber, med indbygget kæmpe soltag over flybridgens lounge aptering med eget pantry.

Store vinduer sikrer naturlig lys

Den meget store, lyse og venlige salon har luksusaptering med et kæmpestort sofaarrangement, meget store vinduer med masser af lysindfald, et fantastisk pantry agter om bagbord og et regulært spisebord om styrbord.

Nede om læ under salonen er der fire luksuskahytter med fritstående dobbeltkøjer og en ekstra kahyt til en hyret skipper.

- Flagskibet Prestige 750 er en varm nyhed der får nordeuropæisk premiere på årets store Ishøj Flydende bådudstilling fra 30. august til 2. september. Der bliver dog kun adgang om bord på Prestige 750 efter aftale, fortæller Stewart Moeliker-Twigg om båden.

Du kan se båden på Ishøj Flydende bådmesse fra 31. august. Der er gratis adgang.

Noget af en dagligstue.

Sådan ser det ud på toppen af Prestige 750.

 

content-loader
content-loader
content-loader