Gå til hoved-indhold
Udstyr
Se bedre om natten med FLIR. Minbaad.dk har testet det i april i Italien.

Se på Ishøjs flydende: Navigation om natten nu nemmere med FLIR

På Ishøj Båd- og Vandmesse kan du opleve det nye kompakte FLIR termiske kameraer M100/M200. Teknologi, der tidligere mest var for militæret.

Af Troels Lykke |

Der vises spændende teknologi, når Ishøj Båd- og Vandmesse finder sted fra 1. til 3. september, med gratis adgang.

FLIRs hidtil mest kompakte pan-og-tilt maritime termiske kameraer er blandt de spændende nyheder, der er i særlig interesse for de natsejlads-elskende lystsejlere samt sejlere, der deltager i kapsejladser om natten som den uhyre populære Silverrudder rundt om Fyn.

Løfter sikkerheden

Her er tale om FLIR M100 og M200, der er designet med FLIRs Boson™ højtydende termisk kamerakerne, som har en integreret multi-core videoprocessor, der sikrer overlegen billedkvalitet om natten og funktioner med kunstig intelligens.

Christian Ryborg, chef for Raymarine Danmark i Køge, forklarer:

- Når M100 og M200 kombineres med Raymarine’s multifunktions display Axiom, kan brugerne drage fordel af FLIRs nye ClearCruise™ intelligente termiske analysefunktioner, som løfter bådejere sikkerhed op på et højere niveau ved at advare bådføreren visuelt og akustisk, når objekter såsom både, forhindringer eller sømærker bliver identificeret på stedet.   

Prisbillig

M100 har en justerbar hældningsvinkel, der kompenserer, når båden sejler med høj stævn. M100 er FLIRs prisbilligste maritime termokamera og sælges for $2,495 USD plus moms.  

M200 er et produkt med fuld pan og tilt for at kunne se 360 grader på både det vertikale og horisontale plan. Til en pris på $3,495 USD plus moms gør FLIRs M200 sikker navigation tilgængelig for flere bådejere rundt om i verden. 

M100’s og M200’s funktioner

IP-videoteknologi forenkler installationen ved at eliminere ekstra videosignalkabler. En simpel Ethernet-forbindelse gør det muligt at tilslutte M100 og M200 til et netværk med flere kompatible multifunktions display. 

FLIR ClearCruise™ IR Analytics-teknologien holder øje med farlige forhindringer, når den kombineres med Raymarine’s nye Axiom multifunktions display. 

Gå til www.flir.com/marine, hvis du ønsker yderligere oplysninger om disse produkter.

content-loader
content-loader
content-loader