Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Fra højre ses Martin Hejlsberg, Frank Berg, Niels Thrysøe og Flemming Sørensen. Til højre ses det tyske hold. Foto: Sven Jürgensen

Starbåd: Flemming Sørensen og Niels Thrysøe vinder Pfingst Cup - igen

For tredje gang snuppede Troense-duoen trofæet i Flensborg. Frank Berg og Martin Hejlsberg fra Hellerup Sejlklub tog tredjepladsen. Fem danske Starbåde deltog.

Af Troels Lykke |

Pfingst Cup i Flensberg for Starbåde blev afviklet her i pinsen med 16 deltagende både, heraf fem fra den stadig voksende danske Starfleet.

Der var to sejladser lørdag i 4-6 knob vind fra øst. Det passede godt til Flemming Sørensen og Niels Thrysøe, der startede med en første- og andenplads.

De blev fulgt af Heiko Winkler og Uwe Thielemann fra Tyskland, der lavede en tredje og første. Søndag friskede vinden, og der blev afviklet fire gode sejladser, hvor Frank Berg og Martin Hejlsberg var stærkt sejlende med to førstepladser.

Heiko og Uwe fik den tredje, mens Flemming og Niels tog den sidste. Efter de seks sejladser var der pointlighed mellem Heiko og Flemming, og med Frank lige i hælene, tre point efter.

Hele afgjort i 7. sejlads i frisk vind

I syvende sejlads skulle det hele afgøres i mandagens friske vind. Flemming og Niels var stærkt sejlende og lagde sig i spidsen inden sidste opkryds og holdt føringen til mål.

Heiko tog andenpladsen og Johnny Jensen og Martin Pedersen på tredjepladsen. Hermed kunne Flemming og Niels for tredje gang tage Pfingst - Cuppen med hjem til Troense.

Heiko og Uwe tog andenpladsen, mens Frank Berg og Martin Heilsberg beholdt tredjepladsen foran Johnny og Martin.

De øvrige danske placeringer blev Jesper Christensen og Finn Hoff på 11. pladsen og Per Madsen og Jonas Jensen på 16. pladsen.

Flensburger Segel-club leverede igen et super stævne, hvor der også deltog både fra Drage og J/70-klasserne, fortæller de danske sejlere til minbaad.dk.

Flemming Sørensen og Niels Thrysøe i god stil. Foto: Sven Jürgensen

content-loader
content-loader
content-loader