Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Fra 0 til 25 nye studerende sejlere i Thurø Sejlklub

Nystartede Sejl og Studér går fra 0 til 25 medlemmer, og nu er de nomineret til Dansk sejlunions klubudviklingspris sammen med resten af Thurø sejlklub, der nu har tre J/70ere.

 

Af Troels Lykke |

Der er sket meget siden Sejl og Studér-projektet blev søsat i Thurø Sejlklub i maj 2017.

Hver tirsdag har der i gennemsnit været tre stk J70’er og fire Solinge på vandet, hvorefter der er blevet drukket molebajer og spist kødsovs i klubhuset.

Resten af Sejlerdanmark fik øjnene op for projektet, og derfor var sejl og studér med på årets klubkonference for at fortælle om projektet og komme ud med deres budskab: 

Der er ikke en eneste studerende, som skal møde op på havnen og føle, at de ikke bliver set. Når man møder op, er man en del af et fællesskab, og vi gør alt, hvad vi kan, for at alle føler sig som en del af det, lyder det fra fra Thurø Sejlklub.

Klubudviklingspris

Alle holder vejret i den nystartede afdelingen, som inden starten på næste sæson finder ud af, om de vinder Dansk Sejlunions klubudviklingspris sammen med resten af Thurø sejlklub. 

”Jeg glæder mig til at høre afgørelsen til DS generalforsamlingen og er meget beæret af at være nomineret sammen med en masse andre stærke kandidater til prisen,” udtaler Johan Søgaard Hoff, som er medlem af Sejl og Studér og med i styregruppen. 

Hvis man vil høre mere om projektet, bliver der holdt et DS klubspot om Sejl og Studér mandag 19. marts i Thurø Sejlklub. 

Du kan stemme på kandidaterne til klubudviklingsprisen her.

content-loader
content-loader
content-loader