Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
vi en god balance. Vi havde god fart, startede godt og tog nogle gode beslutninger, derved endte vi med at vinde begge sejladser. Mega fedt!!!!!, skriver Aarhus-sejlerne. Stævnefoto fra Hyeres

World Cup i Hyeres: Ida og Marie sætter to førstepladser ind

- Puha, det er svært!” Denne sætning blev sagt rigtig mange gang i dag, selvom det faktisk gik helt vildt godt, siger sejlerne. Få 49erFXernes forklaring fra dag 1. Rindom på 6. plads i Laser Radial.

Af Troels Lykke |

Med placeringerne 1 og 1 - se resultatlisten - har vi ikke meget at klage over. Men selvom det hele endte med at flaske sig, føltes det svært undervejs. I dag var sådan en dag, hvor bådens fart aldrig rigtig føltes godt.

Sådan skriver de to sejlere Ida Maria Baad og gasten Marie Thusgaard på deres facebook-fanside.

Irriterende bølger

Vi havde ikke ret meget vind, til gengæld havde vi møg irriterende bølger.

Kom vægten bare lidt for meget frem på den forrest fod, eller kiggede bare én af os lidt for længe ud af båden, så væltede der en bølge ind over spidsen af båden, hvilket er lidt ligesom at hive håndbremsen.

Det var en meget svær balance, hvor meget vi skulle kigge ud af båden og sikre os, at vi var på vej mod mest mulig vind, i forhold til, hvor meget vi skulle fokusere ind i båden og sørge for at båden sejlede så stærkt som overhovedet muligt.

God fart, gode starter og gode beslutninger

Heldigvis fandt vi en god balance. Vi havde god fart, startede godt og tog nogle gode beslutninger, derved endte vi med at vinde begge sejladser. Mega fedt!!!!!

Der er mange dage tilbage i stævnet endnu, så der kan nå at ske meget. Men det er da lækkert med en god start!

//Ida og Marie

content-loader
content-loader
content-loader