minbaad.dk
onsdag 12. december

70 FD-joller kæmper i Holland. Foto: Ralph Linow

Bojsen-Møller tilbage i den gule førertrøje ved FD-VM

De to brødre har nu vundet 4 ud af 6 sejladser i Medemblik i Holland. Den tidligere OL-guldfugl Jørgen Bojsen-Møller fra Hellerup Sejlklub skriver atter hjem.

Kapsejlads | 26-07-2018 09:57 | Af  Troels Lykke

Onsdag blev der gennemført tre sejladser ved FD-VM, de to planlagte plus en manglende fra tirsdag, forklarer 64-årige Jørgen Bojsen-Møller. Han fortæller videre fra Holland.

For at kunne nå flere sejladser var banen lavet lidt kortere og med over 70 både på startlinjen, er det ikke rart - der er færre muligheder for at komme tilbage, hvis man ikke får en god start.

Dårlig start

Dagens første sejlads (4. sejlads) gik rimeligt skidt for os. En dårlig start under sort flag bevirkede, at vi ikke var blandt de første 25 ved topmærket. De førende ungarere var mange pladser foran.

Et vindspring på andet kryds hjalp os, og vi endte som nr. 10. OK kommet igen, men vi tabte yderligere points til de førende ungarere og også til båden på den samlede tredjeplads, som vandt sejladsen.

Femte sejlads gik meget bedre

Femte sejlads gik meget bedre. Vi fik en fri start og kom til toppen som nr. 4.

På lænseren fik vi pumpet os forbi de tre både foran, der så ud til at have stor respekt for jurybådene, selvom vinden var frisket til 5-6 m/s og der var bølger at pumpe på.

Vundet 4 ud af 6 sejladser

I sjette sejladsen friskede vinden lidt mere, men den var stadig springende. Det lykkedes også at vinde denne sejlads, så nu har vi vundet 4 af de 6 gennemførte sejladser.

Desværre har vi også to mindre gode placeringer, så det er stadigt tæt, forklarer Jørgen Bojsen-Møller.

Der er hviledag i dag torsdag.

Se resultater

Foto: Ralph Linow

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET