minbaad.dk
onsdag 12. december

Her ses de to sejlere hjemme i Hellerup i 2016. Lillebroderen, sejlmager Jakob Bojsen-Møller, er gast. Arkivfoto: Jacob Michelsen

Bojsen-Møller brødre starter FD-VM med to førstepladser

De to erfarne brødre fra Hellerup Sejlklub vil forsøge at genvinde VM i den tidligere OL-jolle, som Jørgen Bojsen-Møller før har sejlet OL-guld hjem i, i 1988 og OL-bronze i 1992.

Kapsejlads | 24-07-2018 07:13 | Af  Troels Lykke

Trods en vejrudsigt, der ikke så lovende ud, gennemførtes de to første sejladser til FD VM mandag i Medemblik, Holland, forklarer den 64-årige rorsmand Jørgen Bojsen-Møller i aftes til minbaad.dk.

Vinden var let, (2-4 m/s) og det så ud til at passe os fint, idet vi vandt begge sejladser.

Første sejlads førte vi ved alle mærker, men de ungarnske regerende verdensmestre lukkede hullet mere og mere, uden det dog blev rigtigt kritisk.

Tog også sejr nummer to

Derfor var vi lidt spændte på, om vi ville kunne matche dem i næste sejlads, men det gik. Vi rundede første mærke som 2/3, kom i front på andet kryds og det endte med en rimelig sikker førsteplads. 

Vi er lidt mere forsigtige i starterne end normalt. Sidste år fik vi ødelagt vores vinderchancer til VM med en tyvstart og i år troede vi, at vi havde vundet Kielerugen, men en BFD i sidste sejlads rykkede os ned på andenpladsen, forklarer Jørgen Bojsen-Møller fra VM.

Arkivfoto med de to brødre.

Stævnesite

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET