Gå til hoved-indhold
Antal står ikke stille, de udvikler konstant, forklarer Riggerne i Svendborg. PR-fotoUdstyr
Antal står ikke stille, de udvikler konstant, forklarer Riggerne i Svendborg. PR-foto

Riggerne importerer nu Antal dæksudstyr

Den italienske hardware-producent Antal er kendt for dæksudstyr som blokke, vogne, beslag, spil og spilaflastere. Nu sælges det i Svendborg.

Af Troels Lykke |

Italienske Antal har gennem mange år været kendt for produkter indenfor dæksudstyr som blokke, vogne, beslag, spil og spilaflastere, og leverer til store værfter som Swan og Baltic – og til flere af de danske værfter, fortæller Svendborg-firmaet i en pressemeddelelse.

Ejer af Riggerne, Frank Kirkegaard, er tilfreds med den nye import.

- Vi har længe haft kig på Antal som leverandør af dæksudstyr, og vi er rigtigt glade for, at det nu er lykkedes at få dem ’i stald’. Antal har præcis den høje kvalitet og  holdbarhed, vi vil have i vores produktsortiment, og er et brand vi kan stå inde for. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde produkterne til vores kunder, og vi arbejder løbende på at lægge alt op på vores hjemmeside. De første ordrer er allerede sendt ud af døren, så det er jo flot.

Udvikler nyt hele tiden

Antal udvikler konstant produkter, lyder det fra den fynske Rigger.

- En ting jeg også finder meget tiltalende ved Antal er, at de hele tiden udvikler nye produkter og laver forbedringer af de eksisterende. De er ingeniører og går ekstremt meget op i deres fag. For os som importører betyder det meget, at vi ved, at det produkt, vi anbefaler, også kan leve op til kundens høje krav og forventninger. Og hos Antal ved vi, at det er der ingen tvivl om.

Komplet med alt over dæk

Med Antal i hus kan Riggerne nu tilbyde et komplet sortiment af ”alt over dæk”-udstyr til båden sammen med Facnor, Sparcraft, Forespar, Tylaska, Petersen Stainless / Hi-MOD, Lopolight, Gleistein Ropes og flere andre, forklarer firmaet.

 

<iframe width="600" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/y2fI2AILyGM" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader