Gå til hoved-indhold
Udstyr
Presenningen fra Palby Marine til både med center consol. Foto: Palby Marine.

Kom gennem vinteren med pressening, garage og kølervæske

Palby Marine har lanceret deres efterårsprodukter som blandt andet tæller diverse presenninger, en garage og kølervæske, så motorbåden kan stå klar når sæsonen starter igen.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Efterårsvarerne er landet hos Palby Marine, så motorbåden kan overvintre og stå helt klar til næste sæson. Blandt produkterne er bådpresenninger, kølervæske og motorolie.

Mange modeller

Bådpresenningen findes i to modeller, en til motorbåde og en til Center Consol både.

- 1852 presenningerne er af høj kvalitet, da de er lavet af 300 denier grå polyester, som er vandafvisende og leveres med trailer stropper. Presenningen beskytter mod regn, snavs og støv, skriver Christian Rosenkvist fra Palby Marine i en pressemeddelse.

Bådpresenningen fås i otte modeller, hvor de to mindste er til gummibåde og mindre joller. Priserne starter fra 399 kroner for en mini model, mens den største XXL model koster 999 kroner, og dækker både fra 20-22 fod.

Til både med center consol findes tre modeller, hvor priserne starter fra 1199 kroner for en Small model, som passer til både på 17-19 fod.

Smart garage

Derudover kan tilkøbes en bådpresenning til påhængsmotoren, som er af kraftig blå 600D polyester materiale. Motorpresenningen fås i fem modeller.

Også fra Palby Marine fås nu en bådgarage, så båden kan stå i tørvejr vinteren over. Garagen er i et kraftigt men let materiale, hvilket gør den nem at flytte med. Prisen på garagen er fra 2999 kroner og op til 12499 kroner.

Diverse kølervæsker er også blandt efterårsvarerne. Kølervæskerne fås i blå og rød, hvor blå anvendes til vinter konservering og til ferskvandssiden på støbejernsmotorer. Rød kølervæske G30 anvendes også til aluminiums topstykker og har op til 4 års skifteinterval, oplyser Palby Marine.

Læs mere om produkterne her.

Denne presenning til motorbåde og joller fås til både fra 8 fod til 22 fod. Foto: Palby Marine.

Der er plads til båd eller bil i garagen. Foto: Palby Marine.

Presenningen til udenbordsmotoren. Foto: Palby Marine.

content-loader
content-loader
content-loader