Gå til hoved-indhold
Man kan ikke få fat i ejeren af denne Albin Vega, byggenummer 1161, nu ender det  nok med et salg. Hvis du byder 50 kroner er båden måske din? PrivatfotoHavne
Man kan ikke få fat i ejeren af denne Albin Vega, byggenummer 1161, nu ender det nok med et salg. Hvis du byder 50 kroner er båden måske din? Privatfoto

Byd 100 kroner på en Vega eller Sagitta 26 i Middelfart

Hvis ejerne en Vega, Sagitta 26 og en kajak, i Middelfart Marina, ikke giver sig til kende og fjerner dem senest 24. maj, skal bådene måske destrueres eller sælges billigt.

Af Troels Lykke |

Havnefoged Mads Nyholm Beck, 37, fra Middelfart Marina er ny i jobbet, og den kommende tid får han nok at gøre med den planlagte forvandling af marinaen.

Det skriver fyens.dk.

I den forbindelse er der brug for, at der kommer en afklaring omkring de to både og kajakken. Den ene båd har stået der cirka to år, uden at der er sket noget, mens den anden har været stået der henved 10 år.

Kontakten til ejerne er gået tabt og har ikke været mulig at genetablere. Håbet er, at de i forlængelse af efterlysningen melder sig.

Sælge eller destrueres

Alternativt bliver det nødvendigt at forsøge at sælge bådene, og, hvis det heller ikke lykkes, i sidste instans at få dem destrueret.

Den ene sejlbåd er af mærket Sagitta 26, og den er monteret med en 9,9 hk Mariner påhængsmotor.

Den anden er en Albin Vega, byggenummer 1161. På båden står der Lomma, Virgo og SEH07. Kajakken er gul og placeret på et kajakstativ.

Kilde. fyens.dk

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites