Gå til hoved-indhold
Man kan ikke få fat i ejeren af denne Albin Vega, byggenummer 1161, nu ender det  nok med et salg. Hvis du byder 50 kroner er båden måske din? PrivatfotoHavne
Man kan ikke få fat i ejeren af denne Albin Vega, byggenummer 1161, nu ender det nok med et salg. Hvis du byder 50 kroner er båden måske din? Privatfoto

Byd 100 kroner på en Vega eller Sagitta 26 i Middelfart

Hvis ejerne en Vega, Sagitta 26 og en kajak, i Middelfart Marina, ikke giver sig til kende og fjerner dem senest 24. maj, skal bådene måske destrueres eller sælges billigt.

Af Troels Lykke |

Havnefoged Mads Nyholm Beck, 37, fra Middelfart Marina er ny i jobbet, og den kommende tid får han nok at gøre med den planlagte forvandling af marinaen.

Det skriver fyens.dk.

I den forbindelse er der brug for, at der kommer en afklaring omkring de to både og kajakken. Den ene båd har stået der cirka to år, uden at der er sket noget, mens den anden har været stået der henved 10 år.

Kontakten til ejerne er gået tabt og har ikke været mulig at genetablere. Håbet er, at de i forlængelse af efterlysningen melder sig.

Sælge eller destrueres

Alternativt bliver det nødvendigt at forsøge at sælge bådene, og, hvis det heller ikke lykkes, i sidste instans at få dem destrueret.

Den ene sejlbåd er af mærket Sagitta 26, og den er monteret med en 9,9 hk Mariner påhængsmotor.

Den anden er en Albin Vega, byggenummer 1161. På båden står der Lomma, Virgo og SEH07. Kajakken er gul og placeret på et kajakstativ.

Kilde. fyens.dk

Vegvisir Race er ikke en del af årets Dansk 2Star-serie

Dansk 2Star har fjernet den udfordrende kapsejlads fra 2019-programmet. Manglende opbakning fra sejlerne og et vanskeligt målerarbejde har ført til beslutningen, som ærgrer Morten Brandt, stævneleder i Vegvisir Race.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Designer Stefan Qviberg nåede ikke at få hyldest for Arcona 435

I november døde den dybt respekterede Arcona-designer Stefan Qviberg i en alder af 69 år. Han nåede derfor ikke at opleve, at Arcona 435 fik prisen European Yacht of the Year 2019. Vi taler her med mr. Arcona, Torgny Jansson, der forklarer, hvad man nu gør med båddesignet fremover.

Links til andre sites