Gå til hoved-indhold
Det er billigt at købe båd i Vallensbæk i januar. Denne sejlbåd er dog ikke en del af auktionen. Foto: Vallensbæk HavnHavne
Det er billigt at købe båd i Vallensbæk i januar. Denne sejlbåd er dog ikke en del af auktionen. Foto: Vallensbæk Havn

Byd på 14 efterladte både i Vallensbæk

En H-båd og en Maxi 77 er blandt de både, der auktioneres bort i januar. Afgiv et bud ved at sende en mail til havnefogeden.

Af Sara Sulkjær |

I september var det bådene i Vejle Lystbådehavn, der blev bortauktioneret til drømmende sejlere. Nu er Vallensbæk hoppet med på salgsbølgen. I alt 14 efterladte sejl- og motorbåde er på auktion i den sjællandske havn. 

Bådene har ligget uberørte hen i længere tid, og der er derfor tale om vaskeægte håndværkertilbud. Flere mangler desuden motor og sejl, hvorfor væsentlige ekstraudgifter må påregnes, når buddet afgives. 

Et bud, der skal sendes til havnefogeden i Vallensbæk, Per Møller Sørensen, på mail [email protected] inden udgangen af januar. 

Se billeder og læs mere om de 14 både på auktion her

100 danske opti-sejlere var til påskestævne på Gardasøen - Magnus Heegaard bedste dansker

1000 opti-sejlere brugte traditionen tro påsken ved Gardasøen, hvor det 37. Lake Garda Opti Meet blev afviklet. Bedste dansker blev Magnus Heegaard på en 20. plads efter dage med atypisk gardavejr. Laser-sejlere sejlede længere syd på Gardasøen, hvor vejret også drillede.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites