Gå til hoved-indhold
Vi kan desværre ikke fortælle hvad dette håndværkertilbud blev solgt for på Vejle Lystbådehavn, men højst 7.200 kroner. Foto: Vejle LystbådehavnHavne
Vi kan desværre ikke fortælle, hvad dette håndværkertilbud blev solgt for på Vejle Lystbådehavn, men højst 7.200 kroner. Foto: Vejle Lystbådehavn

Otte både blev solgt i Vejle til priser fra 50 til 7.200 kr.

15 personer lagde lukkede kuverter til bådauktion på Vejle Lystbådehavn. En studerende lagde to kuverter med 50 kroner og fik to både. Men nu vil han kun have én.

Af Troels Lykke |

Det har været vældigt populært med bådauktion af forladte både i Vejle. På minbaad.dk har næsten 17.000 læst artiklen om at gøre et kup i Vejle. 

Havnechef Steen Andersen fra Vejle Lystbådehavn bekræfter også den store interesse.

I går mandag klokken 12 sluttede auktionen, hvor otte sejl- og motorbåde blev solgt til priser på mellem 50 og 7.200 kroner.

Studerende ville blot købe én båd til 50 kr.

15 personer var mødt op og smed kuverter med penge i. Én fik dog smidt en kuvert for meget.

- En ung studerende fra København smed to kuverter og fik to både, men han ville kun have én båd. Han forklarede til mig, at han altså kun havde penge til en båd og spurgte, om han kunne sejle den båd hjem, han ønskede, så lige nu ved jeg ikke, om der er en båd tilbage, forklarer Steen Andersen.

En succes for havnen

Men ellers synes havnechefen, at auktionen har været en succes og kan anbefale modellen til andre lystbådehavne, der kæmper med vrag.

- Ja, det var en succes, formålet var jo at komme af med bådene. Nu får vi plads og slipper for at stå for ophugningen af dem. Det har jo været håndværkertilbud af format, som vi havde på auktion. Jeg er spændt på, om motorerne virker på motorbådene, siger han.

Vil andre havne følge Vejle Lystbådehavns eksempel, er der formaliteter, der skal være i orden.

- Vi havde jo helt mistet kontakten til ejerne, derefter havde vi lavet opslag på bådene i tre måneder og advaret dem. De har jo pligt til opsyn med bådene, derefter havde vi annonceret auktionen i dagspressen i tre måneder, fortæller Steen Andersen.

Havnechef Steen Andersen er nu sluppet af med i hvert fald syv af otte både.

content-loader
content-loader
content-loader