Gå til hoved-indhold
Hallen der ligger indhegnet og på videoovervåget område med personlig chip-adgang, bliver med brandalarm. Foto: Søholm Yacht ServiceKort Nyt
Hallen der ligger indhegnet og på videoovervåget område med personlig chip-adgang, bliver med brandalarm. Foto: Søholm Yacht Service

Ny hal i Sønderjylland snart klar til vinteropbevaring for store både

Hos Søholm Yacht Service ved Broager går det godt fremad med den 1.500 kvadratmeter frostfrie hal, der skal være klar om 14 dages tid.

Af Troels Lykke |

Behovet for vinteropbevaring er tilsyneladende stigende. Derfor bygger Søholm Yacht service i Broager nu en stor frostfri hal på 1500 kvadratmeter.

Den nye hal er til de allerstørste både, derfor bliver port-hullet også på elleve gange tolv meter.

Især flerskrogsbåde kan få gavn af den nye hal, der er nemlig meget få steder i Danmark, der har så brede indgange, som man får i den nye hal i Sønderjylland.

- Hallen kan tage de største både ind lige fra Katamaraner og op til 65 fods motor- og sejlbåde. Hallen bliver bygget med en 12 meter porthøjde og 11 meter portbredde, og der er stadig frie kvadratmeter til nye både, forklarer Mads Søholm til minbaad.dk.

290 både overvintrer

Søholm Yacht Service har typisk 200 både indendørs og 90 udendørs, som overvintrer.

Stedet tilbyder også opbevaring af fuldt rigget master, som hænger oppe under loftet, så der ikke er slitage på riggen og udstyr.

Søholm Yacht Service forventer, at den nye hal til 5 mio. kroner vil stå færdig midt i oktober 2018.
content-loader
content-loader
content-loader