Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom vandt bronze ved World Cup'en i Miami i starten af året. Foto: Horsens til OL.

Hyr OL-sejler Anne-Marie Rindom som skipper til kapsejlads i Horsens

Horsens til OL giver nu en virksomhed mulighed for at hyre OL bronzevinder Anne-Marie Rindom som styrmand, når Horsens Sejlklub lørdag den 9. juni afvikler Picca Automation Business Cup.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Det er en mulighed for at prøve kapsejlads sammen med erfarne sejlere, også selvom man aldrig har sejlet før. En besætning er på fire, og Horsens Sejlklub kan ud over Anne-Marie, supplere med en erfaren gast, hvis du eller din virksomhed ikke har erfaring i at sejle kapsejlads.

Løbende udskiftning

Picca Automation Business Cup er afholdt siden 2008, og er blevet er positivt begreb indenfor såvel danske virksomheds- som sejlsportskredse.

Der sejles i Horsens Sejlklubs nye J70 både. Der sejles med 6-8 både og 14 besætninger på op-ned baner, og med løbende udskiftning. Det giver mulighed for at komme i land eller se de øvrige dueller fra ledsager-bådene. Der tilstræbes minimum fire sejladser per besætning plus finaler.

Gallamiddag i nyt klubhus

Deltagelse koster normalt 9000 kr + moms, dog koster båden med Anne-Marie en ekstra betaling efter nærmere aftale. Det ekstra beløb går til Anne-Maries OL kampagne mod Tokyo 2020.

Lørdag aften er gallamiddag i det nye klubhus for alle deltagerne. Prisen er 650 kr. + moms, som er inklusiv velkomstdrink og vin til maden.

Læs mere her.

content-loader
content-loader
content-loader