Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det er 28. gang at Fredericia afholder Fredericia Boat Show. Foto: Fredericia Boat Show.

Kursen sat for Fredericia Boat Show 2019 med traditioner og fornyelser

Fredericia Boat Show 2019 har sat kursen. Danmarks eneste indendørs bådudstilling bygger sin succes på tradition og fornyelse, mener messechef Lars Søndergaard. 100 udstillere er tilmeldt.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Sejlersæsonen har indtil videre været præget af forrygende vejr, og hvad enten man ønsker at debutere som fritidssejler, planlægger at købe ny og større båd eller mangler udstyr eller beklædning, så bliver Fredericia Boat Show 2019 et godt sted at kaste anker.

Tegner godt

Lars Søndergaard, messechef i Messe C i Fredericia, udtaler:

- Standsalget til 2019-udgaven er skudt i gang, og selv om der jo er trekvart år igen, har vi allerede rundet 100 udstillere. Så det tegner særdeles lovende, fastslår Lars Søndergaard, og tilføjer

- Efter finanskrisens bølgedal i 2011 og 2013 har Fredericia Boat Show præsteret stigende besøgstal både i 2015 og 2017, og håbet er at fortsætte kurven i '19.

Godt setup for sejlere

- Succesen hænger også sammen med, at der er kommet god ro og orden over den danske udstillingskalender. Der er en årlig, flydende udstilling i Ishøj ultimo august, og så vores indendørs udstilling hvert andet år i februar-marts. Det virker som et setup, sejlentausiasterne syntes godt om, konstaterer messechefen, som også roser samarbejdet med brancheforeningen Danboat - en del af Skib & Båd.

Traditioner og fornyelse

Fredericia Boat Show 2019 er nummer 28 i rækken i Fredericia. Dermed er der masser af traditioner forbundet med udstillingen, men det må ikke blive en sovepude, betoner Lars Søndergaard:

- Vi skal hele tiden arbejde med udvikling og nyskabelse. Man skal ikke komme som besøgende og opleve præcis det samme som for to år siden. Vi skal - sammen med udstillerne - sikre os, at vores aktiviteter, præsentationer og udstillingsområde fornyer sig og hele tiden er spændende at gå på opdagelse i, understreger messechefen.

Fyraftenstilbud

Boat Show foregår over to weekender i slutningen af februar/starten af marts. Som noget nyt vil der 'den sidste fredag' være åbent helt til klokken 20, og fra klokken 16 er der fyraftenstilbud, så man kommer ind til halv pris.

Læs mere om Fredericia Boat Show her.

Over 100 udstillere er tilmeldt allerede nu, og udstillingen foregår i alle fire haller i Messe C. Foto: Fredericia Boat Show.

content-loader
content-loader
content-loader