Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
I påsken blev det til dobbelt dansk sejr for de danske Zoom8-sejlere ved EM i Kaløvig Bådelaug. I weekenden er 29 Zoom-sejlere klar igen. Foto: Peter Brøgger.

245 ungdomssejlere klar i Kaløvig til årets første DS Grandprix

I weekenden 4.-5. maj er Kaløvig Bådelaug vært for årets første DS Grandprix-stævne, og tilslutningen er stor. 245 sejlere stiller til start i det aarhusianske farvand, og det glæder stævneleder Claus Olesen. Det største felt er Opti-A med 84 deltagere, men Opti-B og -C følger godt med.

Af Maria Ravn Jürgensen |

I weekenden 4.-5. maj er Kaløvig Bådelaug vært for årets første DS Grandprix-stævne for ungdomssejlere, og tilslutningen er stor.

231 både er tilmeldt til MagicMarine DS Ungdoms Grandprix, hvor 245 sejlere kommer fra nær og fjern for at repræsentere deres jolleklasse.

Gode oplevelser på vandet

Det største felt er Opti-A med 84 deltagere, men Opti-B og C følger godt med og er repræsenteret med henholdsvis 22 og 27 sejlere.

29 Zoom8-sejlere finder vej til Kaløvig, hvor sejlerne de sidste par måneder har haft stor fokus på Kaløvig. Først med to træningslejre afholdt af klasseorganisationen DZA og senest med klassens europamesterskab, der blev afholdt i klubben i påsken.

Udover disse klasser er der tilmeldt Lasere af alle tre udgaver samt en god gruppe Europajoller og 29'ere og et par foilende kites.

Stævneleder Claus Olesen er glad for den store tilslutning til grandprixet og glæder sig til at byde velkommen til de mange sejlere og de mange ledsagende voksne.

Sejladserne vil foregå på fire baner, der placeres i farvandet mellem havnen og Mols, hvor han håber, at alle vil få nogle gode oplevelser.

content-loader
content-loader
content-loader