Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
De to danske brødre ryddede bordet ved VM i Zoom8 på Gardasøen. Foto: Elena Giolai/Zoom8 Worlds
Kapsejlads
Foto: Elena Giolai/Zoom8 Worlds
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Brødrene Aasholm-Bradley fra Yachtklubben Furesøen snupper guld og sølv ved Zoom8 VM

I drengefeltet i Zoom8-klassen tog William og Gustav Aasholm-Bradley hhv. guld og sølv blandt 52 både på Gardasøen. Hos pigerne var bedste dansker Karoline Kiel fra Kaløvig Bådelaug. Danske drenge vandt også mesterskabet i team race.

Af Troels lykke |

Det gik igen rigtigt godt for de to tvillingbrødre Willilam og Gustav Aasholm Bradley under VM i Zoom8 på Gardasøen. Faktisk har de en søster og er trillinger. Søsteren sejler ikke.

De to tvillinger slutter med et kæmpe pointforspring til nummer to, esteren Aleksander Kuusik, der havde 29 flere strafpoint efter tolv sejladser, i feltet på 52 drenge-sejlere.

De to talentfulde Furesø-sejlere havde skiftende føringer under VM i Zoom8, viser resultatlisten.

Men det var 15-årige William Aasholm-Bradley, der vandt. En sejler, der nu skal i 9. klasse efter sommerferien. Tidligere i år vandt han også EM i år, hvor broderen Gustav også tog sølv.

I pigefeltet, der talte 39 joller, var det Kaløvig-sejleren Karoline Kiel, der snuppede en 4. plads. og blev bedste dansker.

Talentfuld hold i år

Kaløvig-træner og medlem af Zoom8-bestyrelsen, Bo Jarvig, fortæller om Zoom8-holdet.

- Danmark stiller med et unikt stærkt hold i år  med de to brødre i spidsen. Men en anden god historie er at vi har to sejlere med som lukker ledet  i begge grupper. De er begge sejlere som normalt kun deltager i klub og lokale stævner.  Deres fælles mål er at udvikle sig til bedre sejlere under koncentreret forhold , hvilket er lykkes med stor tilfredshed, fortæller Bo Jarvig til minbaad.dk.

EM i Team Race gik også til Danmark

Bo Jarvig fortæller lørdag aften, at brødrene Aasholm- Bradley vandt EM sammen med klubkammeraten Thomas Jørgensen og Thurø-sejleren Simon Christofferen.


Resultatliste med danskere:

1. William Aasholm-Bradley , YF
2 pl Gustav Aasholm-Bradley, YF
9. pl Jacob Svend Nielsen, Kaløvig
10. pl Martin Olesen, Kaløvig
11 pl, Simon Christoffersen, Thurø

Pige
4. pl, Karoline Kiel,  Kaløvig

content-loader
content-loader
content-loader