Gå til hoved-indhold
Tur
X-Yachts er klar med flere både. Her ses en X4.6. Foto: Mikkel Groth

200 både og en masse udstyr er klar om 14 dage i Fredericia

Om to uger går det løs med hele Danmarks indendørs bådudstilling, hvor 250 udstillere og forventet flere end 30.000 besøgende mødes over to weekender.

Af Troels lykke |

Bådfolket er for alvor begyndt at tælle ned til sejlersæsonens store forårsbebuder, nemlig den 28. udgave af det traditionsrige Fredericia Boat Show i MESSE C.

Og der er masser at glæde sig til, uanset om man går i købstanker eller ”bare” vil snuse til de seneste nyheder inden for sejl- og motorbåde, småbåde, udstyr, marineelektronik med mere, fortæller messechef Lars Søndergaard:

- Med 250 udstillere, flere end 200 både og et udstillingsareal på 28.000 kvadratmeter bliver årets bådudstilling den største i de seneste 10 år. Om vi passerer besøgstallet fra sidst på godt 31.500 må tiden vise, men forsalget af onlinebilletter lover rigtig godt, fortæller han.

Alle sejl er sat til
Der er bestemt også god grund til at besøge Boat Show, som arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danboat: Alle de førende aktører er på plads i MESSE C, herunder alle de store danske bådværfter – og der bliver et stort antal Danmarkspremierer, Skandinavienspremierer og sågar en verdenspremiere at kigge nærmere på. 

Dertil kommer et rekordstort program på scenen, hvor man blandt andre kan møde Volvo Ocean Race-deltageren Nicolai Sehested, eventyreren Christian Liebergreen, høre om Erik Peitersen og Nordvestpassagen, familien Rosentofts jordomsejling og meget mere.

- Vi byder også på præmier til en samlet værdi af 120.000 kroner. Alle der forhåndskøber billet online er automatisk med i lodtrækningen om fede dagspræmier såsom påhængsmotor, bådvarmer, jolle, kortplotter med videre. Så vi opfordrer alle til at købe onlinebilletter, som også er billigere end i indgangen, oplyser messechef Lars Søndergaard.

Han tilføjer, at der fredag den 1. marts er aftenåbent helt til klokken 20.00 – her er det muligt at købe en fyraftensbillet (mellem klokken 16 og 20) til halv pris.

Alle besøgende modtager et eksemplar af magasinet Båd (værdi 75 kroner), hvor bådudstillingens katalog er inkluderet. 

content-loader
content-loader
content-loader