Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses vinder i europajolleklassen, 20-årige Rune Meedom Cramer fra Kaløvig Bådelaug i god stil. Fotos: Peter Brøgger.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

57 jollesejlere fra Danmark og Tyskland til ICE Cup - Sejlsportscenteret får ros

Sejlsportscenteret i Aarhus Lystbådehavn viste for alvor sit potentiale for træningslejre og stævner. I det største felt, europajollen, vandt Rune Meedom Cramer. Zoom 8 stillede med det næststørste felt, men også 29'erne var godt repræsenteret.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Weekendens Ice Cup kapsejladser i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, arrangeret af Kaløvig Bådelaug og Elite & Talentcenter Aarhus, blev kulminationen på to weekender, hvor Sejlsportscenteret i Aarhus Lystbådehavn for alvor viste sit potentiale for træningslejre og stævner.

Bedre faciliteter

Sejlerne var glade for at have jollerne indendørs og plads til at samles i mindre grupper rundt i huset, mens de frivillige blandt andet glædede sig over de gode køkkenfaciliteter.

”Selvom vi har to komfurer og en professionel opvaskemaskine i Kaløvig, letter det arbejdet betydeligt, når man kan anvende professionelt grej, som vi kan i centeret” udtaler stævneleder Michael Vogelius.

Sejladserne til Ice Cup gav fordel til de lette sejlere lørdag og omvendt om søndagen, hvor der var mere luft.

Alle sejlere havde dog smilet fremme efter afslutningen på sejladserne søndag, måske fordi kulttræner Finn Beton havde dekreteret Americas Cup starter på eftermiddagens sejladser.

En oplevelse for især 29’erne, hvor halvvinden ved starten udfordrer balancen i båden. De fleste sejlere fandt dog udfordringen spændende.

Ved præmieoverrækkelsen udtrykte Finn Beton sin glæde sig over det store potentiale han gennem de to lejre har kunnet se, især blandt de mange nye sejlere. Der deltog 57 sejlere fra Danmark og Tyskland.

Dagen blev sluttet af med en invitation til deltagerne om at deltage i den træning, som er arrangeret i de kommende weekender frem mod påske. I sejlsportscenteret i smilets by. 

Resultater

Optimist:

Nicklas Holt

Aksel Berg

Jeppe Dam Schmidt

 

Zoom8:

Gustav Aasholm-Bradley

Simon Christoffersen

Jacob Svends Nielsen

 

Europa:

Rune Meedom Cramer

Henrik Søe Christensen

Marie Præst

 

29’er:

Jens-Christian Dehn-Toftegaard og Mads Fuglbjerg

Frederik Fomsgaard Bruun og Marcus Langagergaard

Josephine Nøjgaard og Ellen Nielsen

Resultater

Se flere fotos fra stævnet af Peter Brøgger.

content-loader
content-loader
content-loader