Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den hvide Sessa Marine er model C38 med 2 x Volvo Penta D4 300 HK. Grundmodel C38 med 2 x 260 HK koster fra 2.925.000 kr. PR-foto
Kort Nyt

Italienske Sessa Marine viser C-38 model frem i Fredericia

Carver Yachts Scandinavia ApS og Sessa Marine viser spændende italiener frem på Boat Show i Fredericia fra 23. februar i år.

Af Troels Lykke |

Sessa Marine har bygget veldesignede, hurtiggående kvalitetsbåde siden 1958, og det italienske værft har siden starten bygget og leveret mere end 20.000 motorbåde til hele verden.

Produktlinjen spænder fra 35 til 68 fod, med eller uden Fly Bridge, og alle med Volvo Penta motorer med joystick eller IPS.

- Hos Sessa Marine har vi valgt Carver Yachts Scandinavia ApS (CYS) som vores fremadrettede partner i Skandinavien, idet folkene bag CYS er både seriøse og dedikerede til det, de gør. Med deres ufravigelige fokus på kunderne og deres behov, ser vi dem som den rigtige partner for hele vor produktlinje, siger Gregory Bonin de Pissarro, ansvarlig for forretningsudvikling i Sessa.

Carver Yachts Scandinavia i Dragør sælger bådene

- Vi har længe fulgt Niels Stielund og hans team, og da vi nu har investeret kraftigt i Sessa Marine, var vi ikke i tvivl om, at han og hans folk er de rette til at varetage vores interesser. Hele vores produktlinje er yderst velegnet til sejlads på de nordlige breddegrader, siger Brian Zhuang, indehaver af Sessa Marine og Sessa International.

C-38 model vises frem

Fredericia Boat Show kan de besøgende opleve C 38-modellen. Den hvide Sessa Marine er model C38 med 2 x Volvo Penta D4 300 HK samt joystick, bovpropel og masser af udstyr.

Den er med Alcantara beklædning i salon og begge kahytter, køkken med ovn og køleskab samt badeværelse med separat brusekabine.

Metallic lakering af skrog følger med til en pris på 3.250.000 kr. Denne udgave vises på messen i Fredericia. Grundmodel C38 med 2 x 260 HK koster fra 2.925.000 kr. 

Importør: Stor forhåndsinteresse

Niels Stielund forklarer til motorbaadsnyt.dk om Sessa Marine.

- Vi har haft kæmpe stor forhåndsinteresse og rigtig mange henvendelser, da flere har nævnt, at det er skønt med nogle nye modeller inden for motorbåde, og især nogle hvor der er fokuseret både på design, udseende og performance.

Om farten og isolering af motoren, siger Niels Stielund.

- Den udstillede C38 løber 37 knob, hvilket er rigtig fint for en båd på 10 tons. Dermed får man en cruising speed på 28-29 knob med den bedste brændstoføkonomi og laveste støjniveau. Specielt støjniveauet har Sessa lagt megen energi i at reducere, idet man bl.a. har foret hele indersiden af motorrummet med støjdæmpende materiale, og altså ikke kun på bagvæggen ind mod den bageste kahyt.

Vil du allerede se båden i denne måned vises den frem på boot-udstillingen i Düsseldorf fra 19. til 27. januar.

Artikel opdateret 7. januar.

Italiensk hygge på Sessa Marine C-38. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader