Gå til hoved-indhold
Sessa Marines stolte familie traditioner går helt tilbage til 1958 og bygger på italiensk design og godt håndværk fra inderst til yderst, forklarer importør Niels Stielund. PR-fotoKort Nyt
Sessa Marine model C44 med 2 x Volvo Penta IPS 500 D6 koster 4.250.000 kroner. På messen i Düsseldorf vises Sessa Marine modellerne C38, C44 samt 54 FLY. PR-foto

Italienske Sessa Marine motorbåde sælges nu i Dragør

Italienske Sessa Marine har valgt Carver Yachts Scandinavia ApS til i fremtiden, at stå for al forhandling og service af deres både i hele Skandinavien.

 

 

Af Troels Lykke |

Sessa Marine har bygget veldesignede, hurtigtgående kvalitetsbåde siden 1958 og det Italienske værft har siden starten, bygget og leveret mere end 20.000 motorbåde til hele verden.

Det forklarer Niels Stielund fra Carver Yachts Scandinavia ApS i Dragør til motorbaadsnyt.dk.

Produktlinjen spænder fra 35 til 68 fod, med eller uden Fly Bridge og alle med Volvo Penta motorer med Joystick eller IPS.

IPS-løsninger med Joystick

Sessa Marine var en af de første til at indgå et tæt samarbejde med Volvo, da de lancerede deres IPS løsninger og derfor er Sessa et af de mest erfarne værfter, når det gælder IPS og Joystick.

”Hos Sessa Marine har vi valgt Carver Yachts Scandinavia ApS (CYS), som vores fremadrettede partner i Skandinavien, idet folkene bag CYS er både seriøse og dedikerede til det de gør og med deres ufravigelige fokus på kunderne og deres behov, ser vi dem som den rigtige partner for hele vor produkt linje”, forklarer Gregory Bonin de Pissarro, ansvarlig for forretnings udvikling i Sessa.

Klar til nordlige breddegrader

Firmaet i Italien har længe fulgt importør Niels Stielund fra Dragør.

”Vi har længe fulgt Niels Stielund og hans team og da vi nu har investeret kraftigt i Sessa Marine, var vi ikke i tvivl om, at han og hans folk er de rette til at varetage vore interesser, idet den stolte håndværksmæssige kvalitet som Sessa står for, ikke tidligere har været så kendt i Skandinavien. Dette vil vi nu gerne ændre på, idet hele vores produktlinje også er yderst velegnet til sejlads på de nordlige breddegrader”, siger Brian Zhuang, indehaver af Sessa Marine og Sessa International, med et smil.

Sessa Marine har altid set på markedet på en innovativ og succesfuld måde, hvilket har gjort dem til et prestigefyldt og anerkendt mærke inden for fritids motorbåde. 

Første båd i 1990

I 1990 lancerede Sessa deres første åbne båd i Key Largo serien, hvilket var en kæmpe succes med 1000 solgte både inden for kort tid. I dag indeholder Key Largo serien 9 forskellige modeller fra 18 – 36 fod.

Deres Cruiser Serie, Yacht Serie og Flybridge Serie spænder i dag fra 35 – 68 fod samt en 21 meter Gulwing og sammenlagt har Sessa Marine produceret og leveret mere end 20.000 både, som sejler verden over.

- Lækkert design og sublimt håndværk går aldrig af mode, forklarer Niels Stielund.

Se bådene på boot-udstilling til januar

På bådmessen i Düsseldorf man se 4 forskellige modeller udstillet og der vil være personale fra Carver Yachts Scandinavia til stede på standen alle dage.

- Derefter udstiller vi model C38 på den danske bådmesse i Fredericia. Fra 1. april kan du også se en eller flere modeller i Dragør Havn, forklarer Niels Stielund.

Den hvide Sessa Marine er model C38 med 2 x Volvo Penta D4 300 HK samt joystick, bovpropel og masser af udstyr. Den er med Alcantara beklædning i salon og begge kahytter, køkken med ovn og køleskab samt badeværelse med separat brusekabine. Metallic lakering af skrog. Prisen er 3.250.000 kr. Denne udgave vises på messen i Fredericia. Grundmodel C38 med 2 x 260 HK koster fra 2.925.000 kr. PR-foto

Niels Stielund ses her i den grå skjorte efter aftale er indgået med Sessa Marine. - Sessa Marines stolte familie traditioner går tilbage til 1958 og bygger på italiensk design og godt håndværk fra inderst til yderst, forklarer importør Niels Stielund. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader