Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Som vinder af Sejlsportsligaen 2018 har KDY sikret sig en plads i Nord Stream Race. Foto: Andrey Sheremetev

Frivillige sejlere søges til Club Swan 50 i Nord Stream Race

Sommerens kølbådssejlads mellem liga-vindere fra fem europæiske lande bliver med udvalgte gaster på danskerbåden fra KDY. Er du mellem 15 og 25 år, og har du tid, erfaring samt 10.000 kroner i overskud, kan du komme i betragtning til en plads ombord.

Af Sara Sulkjær |

To-tre træningsnætter med Volvo-sejler Nicolaj Sehested, aftener på vandet med Stig Westergaard og andre af Danmarks dygtigste sejlere og ikke mindst en etape i Nord Stream Race.

Et tilbud, der kan få selv en garvet kapsejler til at stoppe op. Ikke desto mindre søger Kongelig Dansk Yachtklub, KDY, i øjeblikket frivillige sejlere til netop dette projekt. 

Tyve sejlere får chancen

Da KDY-sejlerne i slutningen af 2018 kunne stille sig øverst på podiet i Sejlsportsligaen, fulgte nemlig ikke blot champagne og klapsalver. Også en billet til Nord Stream Race fulgte i kølvandet på sejren.

Billetten deler klubben nu med tyve erfarne ungdomssejlere mellem 15 og 25 år:

- Vi vælger deltagere ud fra deres erfaring og fysiske form, og alle deltagere er sikret en af etaperne til Nord Stream Race, forklarer Lukas Emil Mohr til Minbaad.dk.

Som gast indgår sejleren i en besætning bestående af skipper Stig Westergaard og tre andre faste sejlere, der vil være ombord på den 50 fod lange kølbåd på samtlige af sejladsens fire etaper, der går fra Kiel til Skt. Petersborg.

Pris dækker transporten

Lykkes det at slippe igennem nåleøjet og få lov at træde ombord på kølbåden, må sejleren lægge 10.000 kroner foruden et eventuelt medlemsskab af KDY på 2.000 kroner. Udgifter, der blandt andet går til kost, logi og transport samt et VHF- og førstehjælpskursus.

I aften, onsdag, kl. 19.00 afholdes der informationsmøde i Skovshoved. Interesserede kan desuden henvende sig til:

Lukas Mohr: 4252 1359 eller lukas.mohr1997@gmail.com
Jonas Funk: 3147 9556 eller jon@sfunk.dk
 

content-loader
content-loader
content-loader