Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Den seneste model fra Dufour-værftet, Dufour 390 Grand Large, kan ses på Boat Show i Fredericia. Foto: Dufour Yachts
Kapsejlads
Masser af plads i en Dufour 390. PR-foto
Kapsejlads
Dufour 360. De franske både er kendt for at være velsejlende. PR-foto

Dufour 360 og 390 får Danmarkspremiere på Boat Show

2019-nyheden Dufour 390 Grand Large, der er en del af den næste generation fra Dufour-værftet, får sin debut i Danmark i midten af februar. Også Dufour 360 kan ses på ShipShapes stand.

Af Sara Sulkjær |

Når dørene åbnes til bådmessen i Fredericia den 22. marts, bliver det for første gang muligt for de besøgende at se Dufour 360 og 390 Grand Large på dansk grund.

Det fortæller ShipShape, der udstiller de to sejlbåde, til bådpressen.

Forskning har optimeret Dufour-bådene

Dufour 390 er i særdeleshed en nyhed i branchen, også internationalt. Den af Umberto Felci designende båd til omkring 1,4 millioner kroner er en helt ny model fra 2019, og repræsenterer den næste generation af Dufour Yachts. 

- Forskningen, der ligger til grunde for den nye Dufour 390 Grand Large, har ført til optimering af forholdet mellem den maksimale navigationseffektivitet og behovet for stadig at tilbyde større og bedre udnyttelse af den indvendige volumen, forklarer Martin Rasmussen fra ShipShape.

Båden har tre kahytter og store skylights, der sikrer et øget lysindfald. Endvidere er der monteret integrerede teleskop-davider, ligesom sejlene er fra Elvstrøm Sails. 

Balance mellem komfort og sejlads

Dufour 360, der blev lanceret i 2018, får ligeledes sin Danmarkspremiere i Fredericia. Som 2019-modellen får ejeren af denne båd ligeledes god sejlads på vandet og fin komfort for anker eller i havn:

- Båden er designet til at give den bedste balance mellem sejlads og plads ombord, både på og under dæk, fortæller Martin Rasmussen.

Nyt ror, bred hæk og længere chines er en del af udstyrslisten på sejlbåden, der desuden byder på en lys og rummelig atmosfære takket være større skylights.

Med tre kahytter er der også i denne Dufour-model plads til hele familien. Leveret i Rungsted Havn koster båden fra 1.027.000,00 danske kroner.

Se også ny Dufour 430

Se også vores rundtur på Dufour 430. Vi var om bord i Cannes i september 2019:
 

content-loader
content-loader
content-loader