Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Smilene var store, da de unge i 2018 samledes på den første camp i Oure. Foto: Frederik Sivertsen

Youngsters: Nye værtsbyer byder velkommen til tre camps i 2019

Om et par måneder samler Youngsters-konceptet atter de unge sejlere. Det sker i Hellerup, mens Hou og Sundby dannerne rammerne om de to sidste camps. Samtidig vil der være to Youngsters-hold ved de fire 2. divisionsstævner i Sejlsportsligaen.

 

 

Af Sara Sulkjær |

Efter en god start med tre vellykkede camps i 2018 sejler Youngsters nu videre mod nye oplevelser i 2019-sæsonen.

Fællesnævneren bliver atter fællesskab, en hyggelig ”fest” og naturligvis sejlads. De unge kan alle blive bedre sejlere uanset niveau, ligesom de sociale aktiviteter på land og mødet med nye kammerater fortsat trækker i de unge.

Volume og nye landsdele

Ikke kun de inkarnerede ungdomssejlere skal opleve det stadigt nye koncept, der i fjor beviste, at det holder vand. Styregruppen bag Youngsters har netop fokus på at sprede konceptet til et bredere udsnit af de unge danskere.

Derfor er tre nye byer og idrætsskoler udpeget som værfter for de kommende tre camps, der bliver afholdt i Hellerup, på Hou Maritime Idrætsefterskole og i Sundby. 

Nye områder føjes til Danmarkskortet, og forhåbentligt vil også nye ansigter dukke op.

Dansk Sejlunion hjælper med træning

Her kan de unge møde trænere fra blandt andet Dansk Sejlunions eliteafdeling, ligesom unge sejlere fra landsholdet kommer med og lærer fra sig.

- Det giver rigtig god mening, at alt det som DS’ trænere bruger hver dag på at lære deres atleter, i et eller andet omfang også kommer resten af ungdommen til gavn, forklarer Youngsters i en pressemeddelelse.

Alt i alt venter tre nye camps med alt det bedste fra sidste år, krydret med nye og spændende tiltag. Også en ny partner er kommet med ombord, hvilket de aktive bag Youngsters om kort tid vil løfte sløret for.

De unge styrer Youngsters

Som det var tilfældet i 2018, er det i høj grad de unge i Youngsters-styregruppen, der byder velkommen, og som sætter dagsordenen for Youngsters. 

Også når de unge på den tredje camp lægger vejen forbi Sundby i slutningen af september:

- Vi var nogle, der var afsted til Horsens først på sæsonen ‘18, og nogle der var afsted i juli på Youngsters i Oure. Vi var vilde med at sejle J/70’er. Der var mange imødekommende mennesker og gode trænere, som vi gerne vil se igen og samtidig vise andre, og alle nye, vores super dejlige farvand og seje sejlklub i Sundby Sejlforening, forklarer værterne fra Sundby.

Køb billet nu 

Billetsalget til årets tre camps er allerede åbent. Se mere herunder: 

Hellerup Camp, 27.-28. april, max 50 pladser - tilmelding foretages her
Hou Maritime Idrætsefterskole Camp, 8.-11. juli, max 100 pladser - tilmelding foretages her
Sundby Camp, 28.-29. september, max 50 pladser - tilmelding foretages her

content-loader
content-loader
content-loader