Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sailing Aarhus har en stor andel i, at The Ocean Race har udpeget Aarhus som stopover-by i 2022 grundet Sailing Aarhus’ store satsning på internationale sejlsportsevents gennem årene, fortæller Jon Koch. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Her ses folk fra Sailing Aarhus, Aarhus Event og Sejlsportscenteret blandt andet andet. Foto: Sailing Aarhus

Sailing Aarhus direktør nu også hos Aarhus Events forud for The Ocean Race i Aarhus

Jon Koch Hansen fra Sailing Aarhus er netop udpeget som Commercial Manager hos Aarhus Events forud for The Ocean Races stopover i Aarhus i 2021-2022. Derfor går han på halv tid som direktør for Sailing Aarhus.

Af Troels lykke |

Jon Koch Hansen forbliver Sailing Aarhus-direktør på halv tid, mens den resterende tid altså helliges til at finde sponsorer og agere bindeled til det lokale sejlermiljø i Aarhus.

Sailing Aarhus står foran en mindre rokade i organisationen. De kommende år frem til The Ocean Races ankomst til Aarhus i 2022, skal Sailing Aarhus direktør, Jon Koch Hansen, stå i spidsen for arbejdet med at skaffe sponsorer til det ikoniske sejlsportsevent.

Det skriver Sailing Aarhus på deres hjemmeside.

Faktisk har Jon Koch Hansen allerede taget hul på sponsorarbejdet med sine nye kolleger i Aarhus Events (Aarhus kommune, red.), da han havde første arbejdsdag i sidste uge. Det betyder dog ikke, at opgaverne i Sailing Aarhus nedprioriteres.

Sailing Aarhus har en stor andel i, at The Ocean Race har udpeget Aarhus som stopover-by i 2022 grundet Sailing Aarhus’ store satsning på internationale sejlsportsevents gennem årene.

Sailing Aarhus og Aarhus Event kender hinanden

Sailing Aarhus og Aarhus Kommune har arbejdet tæt sammen om mange events, senest med VM i Sejlsport 2018, og begge organisationer glæder sig over, at Jon Koch Hansen skal løse en af kerneopgaverne i forbindelse med The Ocean Race stopover Aarhus.

”Det kan have stor betydning for det lokale sejlermiljø og Sailing Aarhus, at vi frem mod 2022 skal stå for det kommercielle arbejde i forbindelse med The Ocean Race stopover i Aarhus. Det giver spændende muligheder for at engagere og involvere nogle af de kommende samarbejdspartnere i det lokale sejlspotsmiljø, og det er helt sikkert noget, jeg kommer til at kigge nærmere på,” fortæller Jon Koch Hansen og uddyber.

”Det betyder også, at vi skal finde én, der kan håndtere nogle af de opgaver, jeg sidder med, for at sikre den fortsatte udvikling af Sailing Aarhus. Sailing Aarhus har udviklet sig meget i de senere år, og det er vigtigt, at vi holder fast i den udvikling,” slutter han med et smil.

Fordelagtig, flydende funktion

I første omgang er Jon Koch Hansen ansat i en fifty-fifty-ordning, hvor han på halv tid er at finde hos Aarhus Events på Dokk1 og ellers på sin sædvanlige pind i Aarhus Internationale Sejlsportscenter med Sailing Aarhus-kasketten på.

Aarhus Events glæder sig over, at Jon Koch Hansen skal være med til at planlægge og udvikle byens næste mega-event.

”Med Jon får vi en enestående kobling til sejlsportsmiljøet i Aarhus, som forhåbentlig skaber positiv synergi mellem arrangementet og den lokale sejlsportssatsning,” siger Eventchef i Aarhus Events Jørn Sønderkjær Christensen.

Jon kommer til at arbejde tæt sammen med bl.a. Charlotte Kirk Elkjær fra Aarhus Events, som er udpeget til Stopover Director med det overordnede projektansvar.

content-loader
content-loader
content-loader