Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Fever-Tree er ny eksklusiv partner i Sailing Aarhus. Foto: Sailing Aarhus

Fever-Tree og Sailing Aarhus går sammen om sejlads og drinks til østjyderne

Fremover kan østjyderne krydre oplevelsen af sejlads i verdensklasse med fine drinks. Mixer-brandet Fever-Tree og den århusianske sejlsportsforening har netop indgået et to-årigt partnerskab.

Af Sara Sulkjær |

Gin & Tonic-bølgen er over os, og fremover blander den sig med Aarhusbugtens bølger, når Fever-Tree og Sailing Aarhus går sammen i et to-årigt makkerskab, der skal sikre østjyderne kølige forfriskninger til kommende sejlsportsevents i Aarhus.

Det skriver Sailing Aarhus i en pressemeddelelse.

Flere mennesker til vandet

Secret Kitchen Engros ApS har rettighederne til at sælge Fever-Tree-produkter i Danmark, og ifølge dem får publikum nu endnu mere at se frem til, når Sailing Aarhus afholder events: 

- Østjyderne får en unik mulighed for at kombinere oplevelsen af sejlads i verdensklasse og drinks i verdensklasse, fortæller Michael Letholm, der er On Trade Sales & Marketing Responsible for Secret Kitchen Engros ApS, og uddyber:

- Sailing Aarhus’ events er unikke og af høj kvalitet, og vi glæder os til at servere Fever-Tree Gin & Tonics, der står mål med arrangementerne - og forhåbentligt trække endnu flere mennesker til oplevelser på og ved vandet.

Et makkerskab til gavn for Aarhus

Begejstringen over det nyindgåede samarbejde er mindst lige så stor hos Sailing Aarhus, der ikke tøver med at kalde Fever-Tree for en ønskepartner.

- Når det gælder udvikling af events og oplevelser, kunne vi simpelthen ikke ønske os en bedre partner end Fever-Tree. Vi har fælles værdier, målgruppe og gensidig dedikation til at tænke nyt og anderledes, når det kommer til oplevelser. Hos Sailing Aarhus er vi utroligt stolte over partnerskabet og ser frem til at udvikle spændende events til gavn for Aarhus, siger Jon Koch Hansen fra Sailing Aarhus.

Sailing Aarhus og Fever-Tree har flere spændende projekter i støbeskeen for de kommende år.

Et par af dem kan Aarhus allerede se frem til i løbet af denne sommer, hvor officelab dysten, en festlig DHL-stafet til vands, og Sailing Aarhus Week, en maritim festival, løber af stablen. Alt sammen skyllet ned med kølige G&Ts fra Fever-Tree. 

Håbet er, at flere århusianere i fremtiden vil rykke tættere på vandet, og her bliver Fever-Tree et vigtigt middel til at nå det mål, mener Jon Koch Hansen.

content-loader
content-loader
content-loader