Gå til hoved-indhold
Jon Koch Hansen kommer fra en stilling som sponsor- og marketingansvarlig i Aarhus Motion. PR-fotoSejlklubber
Jon Koch Hansen kommer fra en stilling som sponsor- og marketingansvarlig i Aarhus Motion. PR-foto

Jon Koch Hansen fra Aarhus Motion ny direktør for Sailing Aarhus

Bestyrelsen for Sailing Aarhus har ansat Jon Koch Hansen som ny direktør for Sailing Aarhus. Jon tiltræder stillingen 1. maj 2018. Den nye direktør har tidligere arbejdet for foreningen.

Af Troels Lykke |

Jon Koch Hansen kommer fra en stilling som sponsor- og marketingansvarlig i Aarhus Motion og har i 2013 og 2014 arbejdet som eventkoordinator i Sailing Aarhus, under den tidligere direktør Thomas Capitani.

Jon Koch Hansen har dermed en relevant erfaring at lægge ind over de aktiviteter og events, som Sailing Aarhus står for, fortæller Sailing Aarhus til pressen.

Den nye direktør får sin arbejdsplads i Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø og bliver dermed en del af det brede og stærke sejlsportsmiljø, der nu er ved at etablere sig i centret.

Stolt formand for Sailing Aarhus

”Vi er i bestyrelsen stolte af, at vi i Sailing Aarhus kan bidrage til at gøre sejlsport i Aarhus til en signatursport, og med ansættelsen af Jon Koch Hansen vil vi sammen med sejlklubberne kunne fortsætte aktivitetsniveauet med samme kurs og fart som hidtil,” fortæller formanden for Sailing Aarhus, Mette Rostgaard Evald. 

For Sailing Aarhus er det en højt prioriteret indsats fortsat at udvikle det stærke brand som eventarrangør og professionelle samarbejdspartner, som Sailing Aarhus har formået at skabe i både ind- og udland.

Ser frem til at udvikle Sailing Aarhus

Den kommende direktør Jon Koch Hansen fortæller:

”Jeg glæder mig til at videreudvikle Sailing Aarhus' kommercielle interesser, og være med til at skabe et endnu stærkere brand, både nationalt og internationalt. Aarhus er en meget attraktiv sejlsportsby, og det kommende VM skal vi bruge som springbræt til at sikre os endnu flere store internationale sejlsportsbegivenheder i fremtiden.”

Seks klubber står bag

Bag Sailing Aarhus står de seks sejlklubber omkring Aarhus.

Samarbejdet har fungeret igennem 10 år og har været med til at skabe grundlaget for, at Aarhus i 2018 er vært for en af de største enkeltstående sportsbegivenheder i Danmark nogensinde – VM i sejlsport, der starter til august.

Rindom udbygger sin EM-føring: - Jeg laver gode starter og har meget fart

Den suveræne dansker fortsætter sin dominans ved mesterskabet, hvor det mentale har stor betydning. Det fortæller den tilfredse sejler til Minbaad.dk. Anna Munch holder fast i top-10.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Casper mod Skagerrak - DR-dokumentar går bag om surferens imponerede rekord

18 timer og 30 minutter brugte SUP-verdensmesteren i 2018 på at krydse farvandet mellem Danmark og Norge. En imponerende bedrift, der kræver mental såvel som fysisk forberedelse. Danmarks Radio var med på sidelinjen før, under og efter rekordsejladsen.

Links til andre sites