Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

MOB lifesaver får dig lettere om bord

Mob lifesaver er en line med håndtag, der hjælper med at få fat i person i vandet. Det er især aktuelt hvis personen er for udmattet til at komme om bord via badestigen, hvis der er en på båden.

 

Af Troels Lykke |

Mange moderne både har et højt fribord, som gør det nærmest umuligt at nå ned til vandet og fange en overbordfalden person.

Og hvis fx badestigen ikke virker eller personen bare ikke har kræfter til at benytte badestigen, kan MOB lifesaver komme ind i billedet.

Det en line, som ligger inde under coveret på din oppustelige redningsvest.

199 kroner

Linen er fastgjort til løftehåndtaget i din redningsvest, i linens anden ende er der et praktisk håndtag som at let at få fat i, fortæller Aarhus Seashop, der forhandler MOB Lifesaver for 199 kr.

Uanset om du vil fange linen eller håndtaget med hånden eller en bådshage er det meget lettere at få personen ombord med en MOB Lifesaver, lover forhandleren fra Egå.

Sådan kan man også komme om bord igen.

MOB Lifesaver koster 199 kr.

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites