Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Frisk luft til Hårup Mixer Cup i Egå. Klik ud i siden og se flere fotos. Foto: Niels Kjeldsen
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Claus Høj Jensen banker igen alle i H-båds-klassen - stævne i Egå Sejlklub

Ved Hårup Mixer Cup, hvor en tidligere erhvervsmand Ole Christensen er sponsor, blev det en hektisk dag for 20 H-både i Aarhusbugten. Først ventetid, og derefter fire sejladser i frisk vind på fine bane udlagt af kompetent baneleder. Se galleri.

Af Troels lykke |

Det er nu andet stævne i H-båds Ligaen i år. Et stævne, der også tæller som VM-udtagelse i klassen. 

20 hold kæmpede løs i dag og skal sejle videre i morgen ud for Egå Sejlklub til Hårup Mixer Cup, der nu er flyttet fra Silkeborg Sejlklub til Aarhusbugten.

Høj Jensen-sejlmageren Claus Høj Jensen fra Herslev Strand Sejlklub sejlede igen klogt og hurtigt med sine to unge gaster Rasmus Jørgen Andresen og Frederik Dahl Hansen.

Minbaad.dks gast i vandet

Minbaad.dk sejler med i DEN 617. Det går ikke specielt godt. Dog lå vi fremme på en 4. plads i 3. sejlads, indtil min gast Jens Johansen strøg i vandet i en hektisk mærkerunding.

Han glemte at tage fødderne i vores nye hængstropper, han selv havde monteret i går. Vi blev så næstsidst i denne sejlads, hvor det blæste 7-8 m/sek.

Klog Høj Jensen-sejlads

Der er ingen nitter med i feltet, så alle skal skærpe sig, hvis de vil frem på banen, men ingen når Claus Høj Jensen-holdet, der har sat fire førstepladser ind med skarpe starter, god fart og klog taktik. Man ser ikke det hold sejle ud over layline. De er virkelig gode til at positionerer sig på banen.

- Det var dog meget tæt i den sidste sejlads, fortalte den høje, stærke, unge Rasmus Jørgen Andreasen, der hang igennem.

Anders Bertelsen fra Aarhus Sejlklub er lige nu på en 2. plads.

Sejlere forkæles

På land var der øl, pølser og jazzmusik til de de cirka 70 sejlere på de 20 både. I aften er der gallamiddag i Egå Sejlklub, hvor alle kan nyde fotos af fotograf Niels Kjeldsen, der er hyret til opgaven.

Klassen lever godt, selvom der let kunne have været 40 både med, når nu Hårup Mixer er sponsor og forkæler os sejlere med Egå Sejlklub.

content-loader
content-loader
content-loader