Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Der vil være fokus på starter og bådhåndtering under træningsweekenden. Foto: segel-bilder.de.

Snaptun Sejlklub og OneSails varmer op til sæsonstart med træningsweekend

Trim4Race er navnet på træningsweekenden den 27.-28. april i Snaptun Sejlklub. Her får man en oplagt mulighed for at banke rusten af fra vinteren og samtidig få gode tips og tricks fra OneSails, som følger med i gummibåd, forklarer Tue S. Andersen fra DH-DM.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Snaptun Sejlklub, som er medarrangør af DH-DM, sætter stærkt ind for at hjælpe sejlerne med at blive gode inden sæsonstarten. Sejlklubben inviterer således til en træningsweekend, Trim4Race.

- Det er en unik mulighed for at starte sæsonen bedre end konkurrenterne, og give sejlerne en bedre chance for at få en bedre placering ved DH-DM, udtaler Tue S. Andersen, som er arrangør af træningsweekenden og eventleder til DH-DM.

Garanti for forbedring

Det er Snaptun Sejlklub og OneSails, der inviterer til Trim4Race, en 'banke rust af fra vinteren'-træningsweekend med fokus på kapsejlads i praksis. Træningsweekenden foregår lørdag den 27. april og søndag den 28. april i Snaptun.

Hvad enten man er ny i kapsejlads eller er erfaren, garanterer Tue S. Andersen, at man vil stå skarpere og klogere på sin båd og besætning, når weekenden er ovre.

Træningsweekenden består i, at sejlerne tager ud og træner 30-40 starter, topmærkerundinger, spilersætninger og så videre.

Intens træning

OneSails stiller med ekspertise, og fra gummibåden vil de komme med gode råd om trim og bådhåndtering. Efter dagens træningspas vil der være gennemgang af dagens højdepunker og evaluering af billeder.

Endvidere er der også god mulighed for at dele fif mellem sejlerne, da der kun er plads til en lille flok, og der vil blive hyggeligt om aftenen til fællesspisning i Snaptun Sejlklub, hvor snakken kan komme til at gå lystigt.

Tilmelding er senest den 14. april, og der er kun plads til 12 både. Pris for træningsweekenden er 500 kroner pr. båd, og tilmelding sker til Tue S. Andersen på [email protected]

Frivillig bådfører på en RIB under America's Cup i New Zealand?

Kom tæt på begivenheden, når de foilende enkeltskrogsbåde, svæver over vandet i 2021 i Auckland. Nu søger Royal New Zealand Yacht Squadron bådfører.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Kapløb søndag: Kl. 17.00 frigives 450 startnumre til Silverrudder

Går alt som ventet, bliver der kamp om pladserne, når tilmeldingen til 2019-udgaven af verdens største solosejlads åbner søndag kl. 17.00. Forhåbentlig er markedet ikke mættet for solosejladser, fortæller stævneleder Ole Ingemann i interview med minbaad.dk.

Links til andre sites