Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
De udenlandske sejlere fløj rundt i kæntringer i New Zealand i 49erFX, og så slog Ida og Marie til og tog bronze. Foto: World Sailing
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

VM-medaljevindere fra Aarhus i Nacra 17 og 49erFX hædres på lørdag

Aarhus-sejlerne sidder tungt på OL-klasserne i Danmark. Det blev nemlig igen til flotte resultater for Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thursgaard Olsen fik VM-bronze i 49-erFX, Lin Cenholt VM-sølv i Nacra 17. Nu fejres de i Aarhus Sejlklub på lørdag.

Af Troels lykke |

Det blev til flotte resultater for Aarhus-sejlerne: Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thursgaard Olsen fik bronze i 49erFX, Lin Cenholt sølv i Nacra 17 i New Zealand.

Mens Jonas Warrer og Jakob Precht-Jensen blev nummer 9 i 49er og her blev desuden Michael Hansen og Mathias Lehm Sletten blev nr. 45.

Tegner godt for OL-udtagelsen for Aarhus-sejlerne

VM-resultaterne tæller i udtagelsen til OL 2020, så det tegner godt for flere Aarhus sejlere til OL. Ikke mindst da Lærke Buhl allerede er udtaget i RS:X (windsurfer).

”Vi er stolte af at sejlere, som har rod i Aarhus Sejlklub opnår så flotte resultater for Danmark ude i verden og det skal vi fejre sammen. Og det er med til at understrege det stærke sejlsportsmiljø vi har i Aarhus” siger formand for Aarhus Sejlklub, Jørgen Ringgaard.

Fejres på lørdag

Aarhus Sejlklub fejrer de flotte resultater og sejlerne ved en sammenkomst i klubhuset Kystpromenaden 7. lørdag 21.12. kl 10-12.

Der vil være officielle lykønskninger fra bl.a. Steen B. Andersen, formand for Kulturudvalget - Aarhus Byråd og Jens Bundgaard, formand for Idrætssamvirket i Aarhus og man kan møde sejlerne, som er til rådighed for interviews.

content-loader
content-loader
content-loader