Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sådan ser den nye Lagoon 46 ud. Den ses nu på verdens største bådudstilling boot. PR-foto

Tempo Bådsalg sælger nu franske Lagoon-katamaraner

Tempo Bådsalg i Ishøj har efter nøje overvejelser valgt at indgå et sammenarbejde med Lagoon i Frankrig. Du kan se de brede turbåde på boot-udstilling fra i dag. Fx den nye Lagoon 46.

Af Troels Lykke |

Lagoon er en del af Beneteau gruppen, der med brands som bl.a. Jeanneau og Prestige Luxury Motoryachts, er verdens største bådproducent.

- Lagoon er kendt verden over for deres design, sejlegenskaber, sikkerhed, kvalitet og ikke mindst priser. Og Tempo Bådsalg har i løbet af de seneste år mærket en stigende interesse for katamaraner og deres mange fordele overfor deres enkelt skrog-kusiner, forklarer Stewart Moeliker-Twigg, sælger fra Tempo Bådsalg.

Se bådene på boot fra i dag

Det er allerede nu muligt at se Lagoon på verdens største indendørs bådmesse i Düsseldorf fra 19. til -27. januar på boot.

- Vi giver gerne en personlig rundvisning på en Lagoon 40, eller den nyeste model Lagoon 46, forklarer Stewart Moeliker-Twigg, du kan maile [email protected] eller ringe på 23235515

Se mere på:  www.cata-lagoon.com/en

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites