Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jena Mai Hansen, OL-bronzevinder og Volvo Ocean Race-sejler, fortalte om sin vej fra Holbæk til succes-sejler. I dag er hun træner for 49er-kvinderne. Foto: Jan Christiansen

90 sejlere med OL-potentiale lærte om hvor stærk man skal være

Sejlere var i forrige weekend til årets første tørtræningslejr på Oure Kostgymnasium. Fysisk træner Simon Stewart fra Aarhus lærte om, hvordan man bygger muskler op.

Af Troels Lykke |

Stemningen var helt i top, hvor de mange jollesejlere fik øget kendskabet til hinanden og ikke mindst til vigtigheden af fysisk træning. 

Fredag aften startede med et oplæg af OL-bronzevinder, Jena Mai Hansen, om vejen til succes – og det at ville noget med den sport, som man bruger så mange ugentlige timer på. 

Dansk Sejlunions talentudvikler, Jan Christiansen, var ifølge Oures Jesper Henriksen meget tilfreds med, hvordan lejren forløb.

Fysisk træning og sociale aktiviteter

I samarbejde med Oure var der udarbejdet et program, som både bestod af fysiske og sociale aktiviteter. Dagen bød bl.a. på et 3-timers langt adventurerace.

Weekendens lejr havde et dygtigt trænerteam til rådighed med Lau Zachariassen, Mia Bentsen, Simon Stewart, Jena Mai Hansen, Pierre Baad, Andre Højen, Adam Malling, Nicolas Brandt Hansen og Jan Christiansen.

content-loader
content-loader
content-loader