Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jena Mai Hansen, OL-bronzevinder og Volvo Ocean Race-sejler, fortalte om sin vej fra Holbæk til succes-sejler. I dag er hun træner for 49er-kvinderne. Foto: Jan Christiansen

90 sejlere med OL-potentiale lærte om hvor stærk man skal være

Sejlere var i forrige weekend til årets første tørtræningslejr på Oure Kostgymnasium. Fysisk træner Simon Stewart fra Aarhus lærte om, hvordan man bygger muskler op.

Af Troels Lykke |

Stemningen var helt i top, hvor de mange jollesejlere fik øget kendskabet til hinanden og ikke mindst til vigtigheden af fysisk træning. 

Fredag aften startede med et oplæg af OL-bronzevinder, Jena Mai Hansen, om vejen til succes – og det at ville noget med den sport, som man bruger så mange ugentlige timer på. 

Dansk Sejlunions talentudvikler, Jan Christiansen, var ifølge Oures Jesper Henriksen meget tilfreds med, hvordan lejren forløb.

Fysisk træning og sociale aktiviteter

I samarbejde med Oure var der udarbejdet et program, som både bestod af fysiske og sociale aktiviteter. Dagen bød bl.a. på et 3-timers langt adventurerace.

Weekendens lejr havde et dygtigt trænerteam til rådighed med Lau Zachariassen, Mia Bentsen, Simon Stewart, Jena Mai Hansen, Pierre Baad, Andre Højen, Adam Malling, Nicolas Brandt Hansen og Jan Christiansen.

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites