Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er masser af ægte træ på Sessa C38. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Importør Stielund giver rundvisning på luksusbåden Sessa C38

Den italienske båd oser af luksus, viser rundvisning af importør Niels Stielund. Se galleri i toppen og video i bunden af artikel, med rundvisning af båden, der fuldt udstyret koster 3,25 mio. kroner.

Af Troels Lykke |

Sessa Marine har bygget veldesignede, hurtiggående kvalitetsbåde siden 1958, og det italienske værft har siden starten bygget og leveret mere end 20.000 motorbåde til hele verden.

Produktlinjen spænder fra 35 til 68 fod, med eller uden flybridge, og alle med Volvo Penta-motorer med joystick eller IPS.

To gange 300 hk Volvo Penta

 Fredericia Boat Show kunne de besøgende opleve C38-modellen i hvid med 2 x Volvo Penta D4 300 HK samt joystick, bovpropel og masser af udstyr.

Motorbaadsnyt.dk fik en rundvisning, som man kan se i videoen i bunden af artiklen, hvor importør Niels Stielund viser rundt.

Alcantara-beklædning

Den er med Alcantara-beklædning i salon og begge kahytter, køkken med ovn og køleskab samt badeværelse med separat brusekabine.

Metallic-lakering af skrog følger med til en pris på 3.250.000 kr. Grundmodel C38 med 2 x 260 HK koster fra 2.925.000 kr., hos Carver Yachts i Dragør

content-loader
content-loader
content-loader