Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Mød Minbaad.dk på Boat Show og vind fede præmier hver dag

Kig forbi til en snak på Minbaad.dk's stand i Fredericia, hvor vi dagligt uddeler præmier til heldige besøgende. Dørene åbnede kl. 12.00.

Af Sara Sulkjær |

Når sejlere fra hele landet mødes på Danmarks største bådudstilling, Boat Show i Fredericia, bliver de omkring 30.000 besøgende over to weekender taget imod af Minbaad.dk i foyeren.

På standen i Messe C's indgang står vi, redaktør, journalister og medhjælpere, klar og byder gæster velkomne med et stort smil, en sejlersnak og en konkurrence, hvor det er muligt at vinde præmier her og nu. 

Præmier til enhver smag

På præmiehylden findes flotte, sponsorerede produkter fra Palby Marine, Watski, AWN24Elvstrøm SailsSchultz KalecherBåd-manden.dk og BoatLab, der blandt andet hjælper sejlerne klar til den kommende sæson med klargøringsudstyr.

Med hjem i bagagerummet kan du også få sjove plakater fra Dialægt, køkkenudstyr fra Melissa samt VM-poloer fra Hempel, hvortil du kan bære smarte kasketter sponsoreret af Hjemhavn.

Med termokrus fra Jørgensen & Dahl vil du fremover kunne holde kaffen varm på vandet. Krus, der blandt andet er oplagte til en dags- eller fisketur, hvortil du kan vinde anvendeligt udstyr fra Fisk & Fang og GrejFreak.

Underholdning på mørke vinterdage

Den sidste del af vintersæsonen på land kan samtidig reddes i konkurrencen, hvor du kan vinde en række spændende, maritime bøger fra Polyteknisk Forlag, Ocean DreamGyldendal, FrydenlundMellemgaard og Marstal Søfartsmuseum.

Er du ikke den store læsehest, kan du vinde et gavekort til Duelighedsklubben, således at du inden den kommende sæson kan tilegne dig øget viden og beviser om sejlads, navigation og sikkerhed.

Viden kan du desuden finde hos Strandingsmuseet St. George, Vikingemuseet Ladby og det maritime oplevelsescenter Springeren, der alle har sponsoreret fribilletter til konkurrencen.

Læg endelig vejen forbi til en snak om nyheder fra bådverdenen, kom med ris, ros, gode råd og idéer eller deltag i konkurrencen. Vi glæder os til at se dig på stand I-100 i foyeren.

content-loader
content-loader
content-loader