Gå til hoved-indhold
Udstyr
Sejlmageri er stadig et håndværk. PR-foto
Udstyr
En smart måde at dække af på terrassen. PR-foto

Copenhagen Sails: Sejl til søs, sejl til læ og solen

Copenhagen Sails leverer full service sejlmagerarbejde i København. Sejlmagerne Peter Havn og Søren Andersen er ejere af Copenhagen Sails siden 2007. De to stiller op i Ishøj ved Copenhagen Boat Show på fredag 30. august.

Af Troels lykke |

Sejlmagerne Peter Havn og Søren Andersen fra Copenhagen Sails er begge  aktive sejlere inden for Melges 24 klassen og aktive tursejlere.

På sejlmagerværkstedet i Uplandsgade 70, i København S er der altid åbent hus. Sejlmagerværkstedet ligger i udstillingslokalet hos en nu nedlagt Ford forhandler, med vinduer fra gulv til loft ud mod gaden, fortæller de i en pressemeddelese.

Her får du indblik i hele produktionen, i arbejdet omkring design og syning af sejl til søs, sejl til læ og solen.

Solsejl, læsejl, markiser, nye sejl

Peter og Søren mål med Copenhagen Sails, er at skabe den nye generation af solsejl, læsejl, markiser, nye sejl. Altid i en god atmosfære, hvor de to ønsker at kunderne oplevet den bedste service og ærligste rådgivning.

”Cruising sejl er vores ”økonomi ”model, men er et fantastisk sejl til prisen. Er du på udkig efter billige sejl med vores kvalitetsstempel på, kan vi varmt anbefale cruising sejlet. Det laves i de bedste Dacron dug typer med lang holdbarhed. Vores sejl leveres så du kan gå direkte ned på din båd og montere det” fortæller Peter Havn.

Copenhagen Sails er fremstillet i gode materialer og med solid håndværkskvalitet, lover de to.

Nu slutter sejlsæsonen snart, så brug vinteren til at få kontrolleret og repareret dine sejl. Copenhagen Sails udfører reparation af alle slags sejl også jollesejl, surf og kites.

400 kr. for et eftersyn

Tilbyder også reparation af presenninger, telte, trapeze, udskiftning af lynlåse osv. Et eftersyn koster 400 kr. for alle slags sejl.

Her får man et eftersyn af sejlet, som indebærer små syninger, ticklers, sejsings og en vurdering af sejlets tilstand.

Forlæng levetiden på dit sejl ved at få syet ny UV-dug på dine brugte sejl. Ved større skader på sejlet giver vi dig et godt tilbud på reparationen” slutter Peter og Søren.

content-loader
content-loader
content-loader