Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hvidovre Havn ligger godt beskyttet. Foto:Omer Bhaddar

Klubformand: Hvidovre Havn er ikke et klondyke

Det siger Kurt Jakobsen, formand Hvidovre Sejlklub Suset og uddyber til Hvidovre Avis: - Der er faktisk utroligt hyggeligt i vores havn, og hvad jeg vil beskrive som et rigtig fint havnemiljø.

Af Troels lykke |

Nu har der i de seneste numre af Hvidovre Avis været skrevet meget om Hvidovre Havn, skriver klubformand Kurt Jakobsen til avisen.

Set ud fra de artikler kan man få fornemmelsen af, at havnen nærmest er et klondyke, der er ved at falde sammen, og i øvrigt ligner noget der ikke bør ses.

Helt så galt er det ikke, selv om konservative gerne vil have det til at se sådan ud. Der er faktisk utroligt hyggeligt i vores havn i Hvidovre, og hvad jeg vil beskrive som et rigtig fint havnemiljø.

En kærlig hånd

Selvfølgelig er der ting, der trænger til en kærlig hånd, og nogen ting som nok trænger til lidt mere end det, ikke mindst illustreret ved skredet på nordmolen. Den er dog allerede repareret efter en meget fin indsats fra kommunens side.

Vi, i havnen, ser da meget gerne nogle forbedringer, men det skulle nødigt gå ud over det hyggelige miljø, der er i havnen, hvilket meget nemt kan ske, hvis det hele bliver alt for strømlinet.

Som tidligere nævnt er der skrevet meget om havnen i den sidste tid, og det kan måske være lidt svært at forholde sig til som borger, der ikke har sin daglige gang på havnen.

Kom til ”Havnens Dag”

Vi vil imidlertid gerne præsentere havnen fra sin bedste side, og derfor opfordrer vi Hvidovres borgere til at besøge havnen lørdag den 25. maj. 

Her afholdes “Havnens dag/Vild med Vand”, skriver klubformanden blandt andet til Hvidovre Avis.

Kilde: Hvidovre Avis

content-loader
content-loader
content-loader