Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sejlerne er fortsat vilde med AFI 2Star. Foto: AFI 2Star

Vild rekord i AFI 2Star: Sejladsen udsolgt på fem minutter

For fjerde år i træk slår tilmeldingen til kapsejladsen mellem Aarhus og Samsø rekord. Venteliste er oprettet for sejlere, der ikke nåede at købe et startnummer.

Af Sara Sulkjær |

En rekord, der er svær at slå. Det var holdningen i Aarhus Sejlklub, efter at sejladsen AFI 2Star i 2018 blev udsolgt på blot én time. 

- Herfra kan det kun gå modsat vej, tænkte jeg og specielt i år, hvor tilmeldingen falder sammen med Boat Show i Fredericia, forklarer stævneleder Kenneth Meier-Andersen i en mail til minbaad.dk. 

Aarhusiansk ydmyghed

Da uret slog 12.00, og tilmeldingen åbnede, gik der dog kun fem minutter, inden stævnelederen atter måtte trække ordene i sig.

Mailboksen med tilmeldingen bippede konstant, og da viseren ramte 12:05, var samtlige startnumre revet væk af entusiastiske sejlere, der ville kapsejle med ligesindede fra Aarhus til Ballen på Samsø og retur:

- I Aarhus Sejlklub er vi meget taknemmelige og ydmyge over den opbakning, vi får til AFI 2Star, understreger stævnelederen.

Pladser frigives

Selvom man forgæves lagde vejen forbi bookingsiden, har sejlere fortsat mulighed for at være på startlinjen i juni. En venteliste er oprettet, hvorfra få besætninger med al sandsynlighed kan forvente at sikre en billet:

- Hybet omkring AFI 2Star Race kan have ført til et par dobbeltbookninger, og da man frem til 1. maj kan få refunderet sit tilmeldingsgebyr ved afbud, betyder det, at der i løbet af foråret vil blive frigivet pladser, forklarer Meier-Andersen.

Tilmeld dig ventelisten her.

content-loader
content-loader
content-loader