Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Danmarks største lystbådeværft, X-Yachts, var også på den flydende bådmesse i Ishøj i år. Foto: Troels Lykke

Copenhagen Boat Show sikret frem til 2025

Arrangørerne af Danmarks største flydende bådmesse i Ishøj startede i 2015 og fortsætter indtil videre frem til 2025. Messen holdes hvert år i slutningen af august.

Af Troels lykke |

Den flydende udstilling i Ishøj fortsætter hvert år de næste fem år, slår udstillerne fast.

- Med baggrund i fire succesrige afholdte udstillinger siden 2015, og med allerede 85 % af standene solgt til 2020-udstillingen, har arrangørerne af Copenhagen Boat Show, Tempo Huset i Ishøj Havn, besluttet at fortsætte med den årlige flydende udstilling, også efter 2020, fortæller Henrik Jørgensen fra Copenhagen Boat Show til bådpressen.

Strategisk placering

Arrangørerne har foreløbig planlagt at fortsætte frem til 2025, hvor messen vil blive afholdt hvert år på det strategisk rigtige tidspunkt i slutningen af august.

Det sker, så udstillerne har mulighed for at tage ordre på nye både til levering foråret efter, og køberne har mulighed for at se og købe deres nye drømmebåd på dansk grund uden at skulle rejse til udlandet.

- Beslutningen er truffet på grundlag af de fire tidligere afholdte udstillinger, som alle har været en stor succes, både publikumsmæssigt, men også udstillerne har meldt tilbage om et godt salg og mange gode kontakter, forklarer arrangør Henrik Jørgensen, medejer af Tempå Bådsalg i Ishøj.

Udlandet med ombord

Flere udenlandske firmaer har ligeledes fået øjnene op for deltagelse til CPH Boat Show - dels grundet muligheden for at udstille enten i vandet ved de lange udstillingsbroer, på det store landareal eller med en stand indendørs i den store hal.

- Men også den hyggelige maritime stemning, sandsynligheden for godt vejr, og den centrale beliggenhed i Skandinavien har stor betydning for atmosfæren omkring messen, understreger Henrik Jørgensen.

Arrangørerne vil til de kommende udstillinger i samarbejde med Ishøj Kommune og partnersponsor Volvo Cars Danmark arbejde med optimering af udstillingsarealet og ikke mindst aktiviteterne omkring udstillingen

www.copenhagenboatshow.dk

content-loader
content-loader
content-loader