Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Bådudstillingen har bidt sig fast i sejlerdanmark, hvor også svenskere nu kommer med deres både. Foto: Troels Lykke

Finanskrisen er sejlet bort: Copenhagen Boat Show har allerede 85 procents tilslutning

Den flydende udstilling i Ishøj har bidt sig fast efter der var 19.500 besøgende i år. Tempo Huset og holdet bag Copenhagen Boat Show vil være størst i Norden. De fortæller nu, at 85 procent af udstillerne er klar i 2020.

Af Troels lykke |

Der var en gang at bådbranchens store fydende udstilling skiftede mellem Egå og Ishøj, den har også været i Kolding og i Marselisborg. 

Den tid er forbi. Nu er det Ishøjs Copenhagen Boat Show, der kører hvert år. Den næste bliver fra fredag den 28. august frem til søndag den 30. august. 

Finanskrisen er sejlet bort

Det er det lokale Tempo Huset i Ishøj og Skib og båd (Danboat), der står bag.

- Vi havde tre dejlige dage i Ishøj havn, som er et passende antal til vores faciliteter. Der var mange mennesker, men vi fornemmede alligevel der var plads til alle. På udstillingens sidste dag nåede det samlede besøgstal op på cirka 19.500. Mange positive tilbagemeldinger fra udstillerne fortæller klart, at bådbranchen har det godt, finanskrisen er sejlet bort og interessen for at købe nye både og maritimt udstyr under udstillingen var stor, forklarer Henrik Jørgensen fra Tempo Huset.

Indendørs foregik det i Tempo Huset, der havde elektronik, sejl, motorer og hele udstyrspakken, og det har ifølge udstillerne aldrig været mere righoldig end i år.

- Sammen har branchen skabt en maritim begivenhed, der har udviklet sig til
Øresundsregionens helt store og markante maritime udstillingsvindue, og Sejlerdanmark har fået en fast udstillingsstruktur.

Udstillingen i Ishøj ligger mellem Open Værft Ellös i Orust i Sverige fra 21. til 23. august og Båter i Sjøen i Oslo ligger fra 3. til 6. september.

Vil være størst i Norden

- Målet for 2020 er at Copenhagen Boat Show bliver den største udstilling med flest
udstillere, til glæde for gæsterne og vores maritime erhverv. Vi forventer at nå målet, fordicirka 85% af udstillerne i 2019 allerede har tilkendegivet at de også deltager i 2020 ogstigende interesse fra udlandet, forklarer Henrik Jørgensen.

content-loader
content-loader
content-loader