Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her er den britiske Scarlet Oyster 48 med de danske sejlere.
Kapsejlads

Tre Øresunds-sejlere fører deres løb over Atlanten i ARC på Scarlet Oyster 48

De tre Vikinger fra Øresundsområdet. Henrik Linde, Flemming Christiansen og Niels Christiansen skal også sejle på en 48 fods båd, nemlig en Scarlet Oyster 48, der lige har fået udskiftet fald,

Af Troels lykke |

Så er vi godt inde i fjerde døgn med snart 500 NM fra start og ca. 20% gennem sejladsen, sådan skriver de tre sejlere på deres facebook-side.

Natten har været god ved os. Vi er fortsat nummer ét i vores klasse, og har ikke set konkurrenter i lang tid. Vi ved, de er derude et sted, med over 40 NM ned til nærmeste konkurrent. ;)

Vinden er fra 040 med 11-13 knob. Vi sejler nu direkte mod vest (kurs 270 TT) langs 23°N bredegraden og logger omkring de 8 knob med den store spiler oppe.

Kæmpeskildpadde og delfiner om natten

I går passerede vi forbi en kæmpeskilpadde med bare en meters afstand lige inden solnedgang.

Om natten bliver vi ledsaget af delfiner. Vi har også haft en gast i masten under spilersejlads og har tjekket alt fra top til køl.

Hver tredie dag gennemgås riggen for fejl; såsom slidt tovværk, blokke, skivgat, stående- og løbende rig samt sallinghorn.

Slankekuren virker også fint 
- Ingen morgenmad. En wrap med skinke til frokost og så pulverkartoffelmos med kyllingestykker og hvid bønnesovs for at gøre det rigtigt lækkert til aftensmad. Ingen drikkevarer udover vand. 

Her ligger bådene

content-loader
content-loader
content-loader