Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejladsen i Limfjorden har været en succes de forrige år. Foto: 100 mil i Fjorden.

Struer Sejlklub arrangerer igen 100 mil i Fjorden efter populært 2018-stævne

I 2018 lavede Struer Sejlklub et samarbejde med '100 mil i Fjorden' og skabte en sejlads i den vestlige del af Limfjorden i samme navn. Det blev en stor succes, og nu arrangerer sejlklubben endnu engang den populære sejlads.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Der konkurreres i både single- og doublehanded-sejlads, og der er allerede nu tilmeldt 18 både til start den 21.-22. juni 2019.

Der er nogle gengangere fra forrige år, men der er også kommet nye ansigter til, som vil tage kampen op mod den vestlige Limfjord.

- Der konkurreres naturligvis om at komme først, men da der hverken sejles med målerbrev eller handicap, anses arrangementet ligeså meget som et socialt samlingspunkt for ligesindede, fortæller arrangørerne bag stævnet.

Gratis havneplads

Der er god sponsortilslutning til arrangementet, og der vil være mange præmier på højkant til deltagerne. Prisen for at deltage er 600 kroner per besætningsmedlem.

Sejladsen har igen i år udgangspunkt i en rute med start/mål i Struer. Herfra tager ruten dig blandt andet forbi Venøsund, Grisetå Odde, Jegind Tap, Sallingsundbroen, Ejerslev Røn (nordligste punkt på ruten), Løgstør anduvning, Rønbjerg hage, Rotholm, Fur (havn), Kaas og Handbjerg Marina. 

Hver bådbesætning kan i øvrigt få adgang til kurbadet, som er placeret tæt på havnen, til halv pris om lørdagen og søndagen efter sejladsen, hvis det ønskes. Derudover kan bådene ligge gratis ubemandet i ugen op til stævnet og efter stævnet til en rabatpris i henhold til havnens hjemmeside.

Hele ruten og yderligere informationer kan findes her.

content-loader
content-loader
content-loader