Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
boot nægter at give op og flytter udstillingen et par måneder frem. Foto: Troels Lykke

Høje infektionstal flytter verdens største bådmesse boot fra januar til april

boot Düsseldorf 2021 rykkes fra januar til medio april, hvor der ifølge eksperter er langt mere styr på corona-situationen.

Af Troels Lykke |

De oprindelige datoer på udstillingen boot fra 23. til 31. januar, gælder ikke mere.

Flere af de helt store bådværfter trak stikket til januar, hvilket har påvirket udsættelsen.

Den officielle udskydning skyldes høje infektionsantal i hele Europa. Messe Düsseldorf har derfor udsat udstillingen til 17. til 25. april 2021, efter tæt konsultation med sine partnere og udstillere.  

Meddelelsen af ​​de nye datoer giver udstillere mulighed for at forberede deres messedeltagelse og transportere deres både til Düsseldorf.

Positivt signal

Messe Düsseldorfs administrerende direktør Wolfram Diener er overbevist om, at de nye datoer for opstart Düsseldorf udsender et positivt signal til vandsportindustrien:

”På nuværende tidspunkt kan vi ikke pålideligt måle, om en messe kan gennemføres i januar 2021. Dette er på grund af de nuværende infektionsrater, igangværende rejsebegrænsninger og eksisterende lovbestemmelser, der ikke tillader, at der afholdes messer i øjeblikket. I samråd med vores boot advisory board og foreningerne har vi valgt de nye datoer i april.

Eksperter: Covid vil falde til ro

Han fortæller videre at flere eksperter har fået boot-folkene til at tro, at det er meget sandsynligt, at situationen med Covid vil falde til ro i næsten alle europæiske lande inden foråret 2021 på grund af de nuværende foranstaltninger.

Med CARAVAN SALON i september 2020 viste Messe Düsseldorf at messer kan holdes med succes i Corona-tider, samtidig med at alle involverede parter får den bedst mulige beskyttelse. 

www.boot.de

content-loader
content-loader
content-loader