Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Covid-19 aflyser udsat boot Düsseldorf-udstilling i april

Verdens største bådudstilling, boot, blev først aflyst i januar 2021. Derefter blev det flyttet til april, men nu er denne begivenhed ligeledes aflyst. Næste udstilling i Düsseldorf med både bliver derfor i januar 2022. Aflysningen er ærgerlig, da den sker i en kæmpe opgangstid for lystsejlads.

Af Troels Lykke |

Håbet om, at verdens største bådudstilling, boot Düsseldorf, kunne finde sted midt under corona-pandemien er nu skudt ned.

Det meddeler Messe Düsseldorf i dag. Dermed følger udstillingen tendensen, som ses i andre dele af verdenen, hvor bådudstillinger droppes på stribe, blandt andet vores egen Copenhagen Boat Show i september og Boat Show i Fredericia, der skulle have foregået i februar 2021.

Kæmpede som en af de sidste

Boot Düsseldorf-chef Petros Michelidakis, som Minbaad.dk har mødt flere gange, kæmpede ellers som en af de sidste i bådbranchen for en udstilling i april, men efter at antallet af infektioner er steget i Europa og ikke mindst i Tyskland, måtte boot smide håndklædet.

Det er ærgerligt, for aflysningen sker midt mellen en infektion og en blomstrende bådindustri, hvor der aldrig er solgt så mange både i nyere tid.

content-loader
content-loader
content-loader