Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom har i 2019 vundet EM- og VM-guld samt titlen som årets kvindelige sejler. Foto: Peter Brøgger
Kapsejlads

Sport 2019 skudt i gang: Få live-updates - nu videointerview med Rindom

Anne-Marie Rindom er i spil til titlen som Årets Sportsnavn samt B.T. Guld, mens hendes træner, Piotr Wojewski er blandt de nominerede til den nystiftede trænerpris. Minbaad.dk er på plads i Boxen og opdaterer med relevante sejlsportsnyheder fra lørdagens kåringsshow.

Af Sara Sulkjær |

Danmarks sportsstjerner er samlet i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor årets største vindere, de mest imponerende præstationer og de ihærdigste ildsjæle fra det forgangne år skal hyldes. 

Minbaad.dk har sikret sig en plads i pressecentret, hvorfra vi løbende deler sejlsportsrelevante nyheder fra gallashowet.

Kl. 01.04: Efter showet lykkedes det Minbaad.dk at fange Anne-Marie Rindom, der trods to missede priser var i et strålende humør. Se videointerviewet øverst i artiklen.

Kl. 23.20: Lukas Graham afslutter en fantastisk aften i Herning, hvorefter de festklædte deltagere kan sætte kurs mod showets afterparty. Desværre uden titler til sejlsportens aktører, Anne-Marie Rindom og træner Piotr Wojewski...

Kl. 23.02: Rindom får ikke brug for sin takketale. I stedet kan verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen lade sig hylde som Årets Sportsnavn 2019.

Kl. 22.59: Prisen, vi har ventet på. Årets Sportsnavn præsenteres af tidligere badmintonspiller, Camilla Martin. En spændt Anne-Marie Rindom følger med fra sin plads i Jyske Bank Boxen. Takketalen er klar, lovede sejleren tidligere fra den røde løber.

Kl. 22.37: Trænerprisen går til Casper Jørgensen, der siden 2012 har stået i spidsen for de danske baneryttere. Dermed bliver det ikke til en pris for Piotr Wojewski ved Sport 2019.

Kl. 22.33: For første gang uddeles Trænerprisen. Blandt de nominerede er europa- og verdensmester Anne-Marie Rindoms træner, Piotr Wojewski. - Du er verdens bedste træner, fortæller Rindom i en video på storskærmen i Boxen.

Kl. 21.49: Anne-Marie Rindom overrækker Årets Energibundt til Mette Paabøl fra Virum-Sorgenfri Tennisklub. Paabøl er en af de energibundter, som Rindom også selv har mødt i sin karriere, fortæller hun fra scenen i Herning.

Kl. 21.28: Tidligere vinder af B.T. Guld, Caroline Wozniacki, afslører vinderen af prisen: Herrelandsholdet i håndbold. Rindom har dog endnu chancen for at tage titlen som Årets Sportsnavn...

Kl. 21.25: B.T. Guld er på programmet. En pris, der uddeles af atleterne selv, og hvortil Anne-Marie Rindom som nævnt er nomineret.

Kl. 21.00:Værterne Tina Müller og Josefine Høgh har netop budt velkommen til de fremmødte i Boxen. I alt tolv priser skal uddeles, inden klokken rammer 23.00.

content-loader
content-loader
content-loader