Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom og barndomsveninden Cecilie Ejbye på den røde løber ved Sport 2019. Foto: Peter Brøgger

To priser glippede for Rindom ved Sport 2019 - læs hendes ubenyttede takketale

Laser Radial-sejler Anne-Marie Rindoms fremragende 2019 blev kortvarigt sat på pause under sidste weekends kåringsshow i Boxen, hvor hun måtte se B.T. Guld og Årets Sportsnavn sejle i anden retning. Takketalen havde sejleren ellers klar.

Af Sara Sulkjær |

For en kort stund svandt vinden fra Anne-Marie Rindoms sejl, da sportens stjerner var samlet til årets store gallafest i Herning forrige lørdag, den 4. januar.

Efter en sæson, hvor sejleren har høstet en EM- og VM-guldmedalje til samlingen samt den imponerende titel som Sailor of the Year, burde Rindom - set med faktuelle briller - ellers være favorit til mindst én af priserne.

Lidt skuffet

Sådan blev det ikke. I stedet var det verdens hurtigste cykelrytter og de folkekære, håndboldspillende verdensmestre, der kunne modtage klapsalver og priser på scenen i den gigantiske multihal:

- Desværre gik jeg ikke hjem med en pris i hånden, og selvfølgelig blev jeg lidt skuffet! Men både Mads Pedersen (cykelrytter og verdensmester, red.) og håndboldherrerne har skrevet historie i 2019, det er vildt, og de fortjente at vinde priserne, skriver 28-årige Rindom rosende på Facebook.

Den forberedte takketale kunne Horsens-sejleren dermed lade ligge i tasken - men kun for en uge. På sin Facebookside deler hun nu de ord, som hun ville have sagt gennem mikrofonen på Heden:

Rindoms takketale

“Det er en kæmpe ære bare at være nomineret i en kategori med så mange dygtige atleter og en kæmpe anerkendelse for mig. 

Det er en anerkendelse, som jeg deler med hele det fantastiske hold omkring mig. Selvom jeg dyrker en individuel sport, så er det i den grad en holdindsats at få det hele til at lykkedes.

Derfor vil jeg gerne takke hele teamet omkring mig, og en speciel stor tak til min familie og venner, min træner Piotr, Dansk Sejlunion, Team Danmark og sidste men ikke mindst folkene bag Horsens til OL-projektet, sponsorerne, samt Horsens Sejlklub.

I er en evig støtte som jeg er ubeskrivelig taknemmelig for. Tusind tak.”

content-loader
content-loader
content-loader