Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Fysisk hård kapsejlads i J/70'ere er under coronakrisen skiftet ud med virtuel sejlads foran computerskærmen. Foto: Sejlsportsligaen

E-Sejlsportsligaen sætter for alvor sejl mandag aften - se live

Stadig flere hold melder sig på banen og tilslutter sig e-sejlads. Den online sejlsportsliga startede sidste uge med 24 hold om bord, og nu har yderligere seks hold tilmeldt sig. Der sendes live med speak mandag kl. 20.00.

Af Sara Sulkjær |

Efter at 24 klubhold for godt en uge siden, lørdag den 25. april, satte sejl i den nyligt oprettede E-Sejlsportsliga ved det første kvalifikationsstævne er de teams, der skal udgøre den bedste 1. divionsliga fundet. 

18 hold står klar i den bedste division, mens 2. division i øjeblikket består af 12 teams. Det betyder, at der er lavet to divisioner, som man også kender det fra den van(d)lige liga.

Fortsat plads i 2. division

Begge divisioner sætter sejl mandag aften, hvor ligaen sender live fra sejladserne med speaker. En livesending, der kan følges fra ligaens Facebookside her.

Vil du ikke nøjes med at beskue sejladserne fra afstand, er det fortsat muligt at sikre sig en plads i 2. division, som løbende opdateres med de nyeste teams:

- Nåede man ikke at deltage i kvalifikationsstævnet, starter man automatisk i 2. division, og må kæmpe sig op gennem sæsonen, forklarer Nynne Ammundsen fra Sejlsportsligaen i en pressemeddelelse.

Nye hold på startlinjen

Toppen af poppen findes dog i 1. divison. Her viste KDY Sharks ikke overraskende vejen ved kvalifikationsstævnet, hvor klubbens danmarksmester Lukas Mohr førte KDY'erne frem med en overbevisende førsteplads.

Mens KDY'erne ligeledes har deres gang i den traditionelle sejlsportsliga, har nye teams fundet vej til den online ligasejlads. 

Dragør Sejlklub og Ho Bugt Sejlklub er således blandt de teams, der ikke tidligere har vist klubstanderen i ligasammenhæng.

Top-5 efter kvalifikationsstævnet:

1. KDY Sharks
2. Roskilde Eagles
3. Skive Skorpions
4. Faaborg Falcons
5. Hellerup Highfliers

Se alle resultaterne fra det første stævne her og læs mere om E-sejlsportsligaen her.

content-loader
content-loader
content-loader