Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Elan E4 ses her under minbaad.dk test i år udfor Aarhus Ø. Foto: Peter Brøgger

Aarhus-sejler Thomas Iermiin 'ny' forhandler af Elan Yachts

Floor Yachts og Thomas Iermiin startede forhandlingen af Elan Yachts sammen i 2019. Nu er Egå-sejleren Thomas Iermiin, efter et godt samarbejde med Floor Yachts, gået solo med Yachting Denmark.

Af Troels Lykke |

I 2019 startede Floor Yachts og Thomas Iermiin forhandlingen af Elan Yachts i Danmark med udstilling af Elan E4 på Copenhagen Boat Show 2019.

Efter et godt samarbejde har de besluttet at skilles, og forhandlingen af Elan Yachts i Danmark overgår til Yachting Denmark ved Thomas iermiin.

Fra sejler til sejler

Yachting Denmarks mål er at levere velsejlende kvalitets-lystbåde - sejler til sejler, lyder det fra Aarhus- firmaet i en pressemeddelelse:

- Yachting Denmark beskæftiger sig primært med salg og service af Elan Yachts samt reservedele og udstyr til Elan-bådene. Ligeledes hjælper vi gerne med rådgivning, formidling, hjemtagning og transport ved køb af Elan Yachts i ind- og udlandet, forklarer Thomas Iermiin.

Kommer fra bådbranchen

Thomas Iermiin kender branchen fra sine år som sejlmager og sælger af lystbåde og udstyr, ligesom han i mange år har været aktiv på kapsejladsbanerne.

Blandt andet sejler Iermiin 2Star-sejlads med hustruen samt masser af tursejlads, naturligvis i parrets Elan E4.

Kontakt Thomas Iermiiin på www.y-d.dk  og i Facebookgruppen Elan Danmark.

content-loader
content-loader
content-loader