Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Thomas Paasch fra Skovshoved Sejlklub vandt de sidste 2 sejladser med Tom Bøjland og Peter Boldsen på henholdsvis 2 & 3 pladsen i det 13 både store felt der også trak et par tyske både til. Privatfoto

Endelig et A-Cat-stævne - Paasch vandt (igen)

Årets første stævne i A-Cat i Danmark var med den legendariske Highlander Cup. Igen i år arrangeret af KDY, der med investering i et større antal Waspz's og foreløbigt to foilingstævner i kalenderen har lagt sig i spidsen for udviklingen af foiling i Danmark, fortæller A-Cat-klassen.

Af Troels Lykke |

I ventetiden har A-Cat-folket brugt tiden på at teste nyt grej, bygge om, øve nye discipliner (upwind-foiling i en en A er "the shit"). Det fortæller Tom Bøjland fra A-Cat-klassen. Han beretter videre på vegne af den hurtige klasse:

Foiling blev der desværre ikke så meget af i weekenden, da vinden var ganske svag - ikke meget over 6-7 knob på noget tidspunkt. Dertil kom kraftig sydgående strøm, hvilket skabte en del udfordringer på startlinjen.

Men på trods af det blev der kørt ni sejladser, hvor der på meget demokratisk vis var flere forskellige vindere.

Paasch vandt igen

Dog trak den tidligere danske mester Thomas Paasch fra resten af feltet ved at vinde de to sidste sejladser med Tom Bøjland og Peter Boldsen på henholdsvis anden- og tredjepladsen i det 13 både store felt, der også trak et par tyske både til.  

Næste danske A-Cat-stævne i denne forunderlige sæson er Wessel & Wett cup - også arrangeret af KDY og sammen med Waspz-klassen.

content-loader
content-loader
content-loader